Oana Tache se întoarce la radio! Unde o puteți asculta în fiecare dimineață de weekend

Ultima actualizare:

    Din toamnă, Oana Tache se întoarce la radio și se alătură echipei Virgin Radiofoto: Virgin Radio
Din toamnă, Oana Tache se întoarce la radio și se alătură echipei Virgin Radiofoto: Virgin Radio

Din această toamnă, odată cu lansarea noilor grile de programe, Oana Tache se întoarce la radio și se alătură echipei Virgin Radio. Din luna septembrie ea revine la pupitrul de DJ pentru a realiza matinalul de la Virgin Radio din fiecare weekend.

„E o mare bucurie să mă întorc la radio, cu atât mai mult cu cât voi face parte dintr-o echipă super fresh ca cea de la Virgin Radio! Sunt foarte fericită că voi lucra cu un profesionist ca Bogdan Strătulă pe parte de programe și că îi voi avea alături pe Cristi Stanciu, Andreea Remețan, Andrei Niculae – oameni cu care m-am mai intersectat de atâtea ori în media pe diverse proiecte. Am avut parte de o primire mișto ca ei și sunt convinsă că ne potrivim ca vibe, energie și profesionalism”, declară Oana Tache. 

De la emisiunea pentru copii „Abracadabra”, la cea pentru adolescenți „Școala Vedetelor”, DJ și Voice Over, actriță în „Un film Simplu” și „Pariu cu Viața”, Oana a devenit și cel mai longeviv VJ la MTV România. A realizat peste 50 de producții TV pentru post și a fost invitată de 8 ori, în calitate de reporter, la celebrele premii MTV European Music Awards. Tot aici ea a devenit cel mai tânăr Brand Manager din Europa de Sud–Est a MTV International și este și în prezent local hero și Digital Content Manager pentru Viacom International. Experiența în televiziune a fost completată de rolul de co-prezentator la „Vocea României” și „Românii Au Talent”, dar și de poziții în departamentele de Marketing și Digital la ProTV, devenind și primul Digital Host din România și principalul producător de digital content pentru ProTV, până în 2018. 

Din 2019, Oana colaborează cu Biroul Parlamentului European în România și a lucrat la campanii ca „De Data Asta Votez”, „Europeni Împotriva Covid 19”, „Împreună pentru Europa” etc. A moderat evenimente și producții offline și online printre care și podcast-ul „Întreabă un Europarlamentar”.

Citește și:

Oana Tache a născut un băiețel. Micuțul a venit pe lume mai devreme decât era programat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net