Oana Zăvoranu, chemată la poliţie. Vrea să o exhumeze pe Marioara

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu a donat hainele mamei saleFoto: Arhiva personală
Oana Zăvoranu a donat hainele mamei saleFoto: Arhiva personală

Oana Zăvoranu se îndoieşte că mama ei a murit din cauze naturale. Bruneta a anunţat că a înştiinţat deja organele abilitate pentru a demara o anchetă în acest sens, iar în curând va avea loc deshumarea Marioarei Zăvoranu.

Deşi a trecut jumătate de an de când Marioara Zăvoranu s-a stins pe un pat de spital, fiica ei nu are linişte şi încă cercetează cauzele morţii femeii de afaceri. Bruneta a făcut mai multe demersuri, iar luni dimineaţă va da cu subsemnatul la poliţie. 

"Sunt chemată la Poliţia Capitalei pentru o scurtă declaraţie, în legătură cu cererea mea pertinentă de exhumate a mamei mele, dat fiind faptul că doar un mic pas, mă mai desparte de exhumatea în sine... Iată că eforturile şi probele noastre au fost suficient de serioase, concrete, concludente şi pertinente, pentru organele abilitate. Aceste lucruri au făcut ca ceea ce unii credeau «un moft» să nu se dovedească a fi un moft şi să devină şi să facă obiectul unei cercetări penale serioase în cazul unei ptezumtive crime. Nu pot decât să mulţumesc organelor în drept, pentru că au acţionat cu promptitudine, «ajutându-mă» într-un fel, metaforic vorbind, să se termine cu speculaţiile prostimii, care se grăbea să comenteze că doresc răzbunări, apariţii tv, atenţie, bani sau alte baliverne", a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.  

Oana Zăvoranu a pus la dispoziţia Poliţiei un document prin care Radu Gheorghe, fratele vitreg al Marioarei Zăvoranu, a semnat că nu doreşte efectuarea autopsiei.

"În momentul în care eu cer Spitalului Fundeni să îmi spună tratamentul administrat timp de 90 de zile... mi se pare halucinant ca după 90 de zile să faci şoc septic! Mi s-a spus că nu poate face public pentru că Mărioara nu şi-a dat acordul. Voi merge până într-acolo că voi afla cu siguranţă adevărul şi ei vor fi obligaţi să îmi spună ce anume i-au administrat Mărioarei Zavoranu. Este necesar să ştim dacă medicamentele care i se administrau o puteau face să semneze acte", a declarat Oana Zăvoranu.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net