Oana Zăvoranu, de urgenţă la spital: "Se simţea rău"

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu a avut parte de un 1 Martie... nedoritFoto: Arhivă personală
Oana Zăvoranu a avut parte de un 1 Martie... nedoritFoto: Arhivă personală

Actriţa s-a simţit foarte rău în seara zilei de duminică (1 martie) spre luni şi a ajuns de urgenţă la spital, pentru investigaţii. Pe fondul problemelor personale pe care le are din cauza certurilor cu mama ei, starea de sănătate a Oanei Zăvoranu (41 de ani) lasă mult de dorit.

Prima zi de primăvară nu a fost deloc una fericită pentru Oana Zăvoranu. Actriţa a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din cauza unor dureri infernale de cap, susţin medicii. Totul se întâmplă după ce, de curând, actriţa a mărturisit că suferă de sinuzită, iar doctorii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală în acest sens.

"Oana Zăvoranu a venit la spital în jurul orei 2.00 pentru că se simţea rău. A fost examinată şi tratată şi a plecat două ore mai târziu, pe la ora 4.00. Era mai agitată... de felul ei". Întrebate care este motivul din cauza căruia actriţa nu a fost internată, aceleaşi surse au mărturisit: "N-am putut să o internăm pentru că nu era de spitalul nostru, noi i-am acordat doar asistenţă medicală de urgenţă", au mărturisit doctorii, potrivit Ring.

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu a recunoscut, în repetate rânduri care este una dintre plăcerile ei la care nu poate renunţa: cola, băutura răcoritoare pe care o consumă în combinaţie cu distonocalm şi aspirină, medicamente pe care Oana Zăvoranu le ia adeseori pentru a scăpa de durerile de cap.

"Cine bea zilnic cola va avea insomnii şi stări depresive. Există un complex de factori care generează aceste stări. Am întâlnit un pacient de 17 ani care avea tensiunea 18 mmHg, ca un vârstnic cu probleme de sănătate. De asemenea, excesul de cola dă stări anxioase, de panică. Este o combinaţie între zahăr – dacă are îndulcitori sintetici, e şi mai periculoasă – şi substanţe neurostimulatoare ce interacţionează cu alimentele sau medicamentele administrate", spun specialiştii, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net