Odrasla lui Borcea merge şi la fast-food cu bodyguardul

Ultima actualizare:

    Patrick Borcea iese la masă în gaşcăFoto: Blitz
Patrick Borcea iese la masă în gaşcăFoto: Blitz

Păzea, iese la atac gaşca lui Borcea! Nu cel mare, ci cel mic. Mic doar în buletin, pentru că la trup s-a făcut pufos ca o gogoaşă şi poate oricând să dea cântarul peste cap. Nici nu e de mirare, din moment ce-şi face veacul doar pe la fast-food. Chiar şi acolo, Patrick Borcea (19 ani) merge însoţit de bodyguard.

Culmea şmecheriei! Să mergi la McDonald’s cu bodyguardul după tine. Patrick Borcea a fost surprins recent de fotoreporterii Click! la un fast-food din Capitală, alături de gaşca sa de prieteni şi de o “gorilă” care-i asigura paza. 

E prieten bun cu fiul lui Vasile Turcu
E prieten bun cu fiul lui Vasile Turcu

Faptul că-i place mâncărica se poate vedea şi din avion, însă nu ne putem explica rolul bodyguardului acolo. Poate fiul afaceristului se teme să nu fie atacat cu aripioare sau cartofi prăjiţi, sau garda de corp are misiunea de a-i număra îmbucăturile.

După ce au mâncat, au plecat la  o cafenea, urmăriţi de bodyguard
După ce au mâncat, au plecat la o cafenea, urmăriţi de bodyguard

În orice caz, fiul cel mare al lui Borcea a luat proporţii zdravene şi se pare că şi cei din gaşca lui, cu excepţia fiului lui Vasile Turcu, sunt la fel de “pufoşi”. Este greu de crezut că fiul celui mai “productiv” bărbat din România nu pune preţ pe felul în care arată. 

Fiul afaceristului nu iese din casă fără garda de corp
Fiul afaceristului nu iese din casă fără garda de corp

Cristi Borcea (46 de ani), condamnat în dosarul “Transferurilor” la 6 ani şi 4 luni, nu se neglijează nici în puşcărie, iar de-a lungul timpului a reuşit să agaţe femei pe bandă rulantă. Având în vedere că vine vara, iar petrecerile pe litoral se vor ţine lanţ, lui Patrick nu i-ar strica o dietă. 

Cristi Borcea
Cristi Borcea
image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png