Olivia Păunescu: «Televiziunea m-a ales pe mine»


  Olivia Păunescu e coprezentatoarea Observatorului matinal de la Antena 1, de luni până vineriFOTO: Arhiva personală
Olivia Păunescu e coprezentatoarea Observatorului matinal de la Antena 1, de luni până vineriFOTO: Arhiva personală

De trei ani se trezeşte cu noaptea în cap, chiar dacă e weekend.

Olivia Păunescu prezintă ştirile matinale de la Antena 1 de trei ani şi îi place din ce în ce mai mult job-ul ei. Deşi este o prezenţă discretă în spatele camerelor de filmat, Olivia a vorbit cu reporterii Click! şi despre viaţa personală. Ştirista spune că este extrem de geloasă din fire şi că nu ar accepta niciodată să fie trădată în amor.

 • Prezinţi ştirile de dimineaţă. Cum te descurci cu trezitul cu noaptea în cap?

A devenit un stil de viaţă pentru mine! Mă trezesc cu noaptea în cap de aproape patru ani. Şi în weekend mă trezesc la fel, mi-am format un ritm şi-mi place foarte mult! Pentru că, trezindu-mă atât de devreme, am mai mult timp, ziua este mai lungă şi fac lucrurile tihnit.

 • Dar ţi-a fost greu să te obişnuieşti?

Nu, pentru că la început era o adrenalină fantastică. Mai că nu dormeam deloc, pentru că abia aşteptam să ajung la muncă. Până când a intervenit obişnuinţa şi s-a reglat şi organismul! Dar când faci ceva cu drag, rar simţi greul!

 • Ce conţine agenda ta de zi cu zi?

Munca mă ţine în priză! Deşi termin devreme, pe parcursul zilei am filmări pentru emisiunea “Numai de bine”, pentru rubrica de frumuseţe, de care mă ocup. De asemenea, am un mic atelier de croitorie, în care investesc foarte multă energie şi timp. La finalul zilei, satisfacţia muncii mele este nepreţuită!

 • De asta ai ales televiziunea?

Cred că televiziunea m-a ales pe mine! Aşa a fost să fie! Mai apoi însă, când am început să muncesc, orice lucru pe care îl făceam îmi capta interesul. De la munca pe teren, interacţiunea cu oameni noi aproape în fiecare zi, emoţiile live-urilor şi până la faptul că am făcut parte din proiecte grandioase de televiziune, care mă fascinau pur şi simplu.

 • Dar ce-ţi place să faci în timpul liber?

Îmi place să descopăr locuri şi oameni, culturi şi specialităţi culinare. Ador să călătoresc! Călătoriile sunt cea mai bună investiţie... pentru suflet!

 • Care este cheia succesului în viaţă?

Hotărârea cred că este cea mai importantă! şi perseverenţa! Trebuie mereu să ştii ce vrei, să vizualizezi lucrul respectiv, nu să bâjbâi şi să aştepţi să se întâmple.

 • La tv transmiţi multă energie. La fel eşti şi în afara platoului de filmare?

Sunt la fel de efervescentă şi în viaţa de zi cu zi. Zâmbesc mai mereu şi văd în permanenţă partea plină a paharului.

 • Cum erai în copilărie?

Am fost un copil foarte bun şi cuminte. Aşa îmi spune mama mea. Am fost un copil matur. Îmi plăcea foarte mult să asist la discuţiile celor mari.

 • Care este cel mai important lucru învăţat de la mama?

Aproape tot ce sunt acum am învăţat de la mama mea. Şi încă învăţ, pentru că are mereu un sfat pertinent pentru mine.

 • Te-a schimbat în vreun fel statutul de vedetă?

La întrebarea aceasta ar trebui să răspundă cei din jurul meu! Eu zic că nu m-a schimbat deloc. Apreciez foarte mult oamenii care nu uită de unde au plecat!

 • Cât de mult te-a ajutat frumuseţea în profesie şi în viaţă?

Aspectul fizic contează la prima vedere! Dacă nu este nimic care să-l dubleze, nu are nici o valoare. Cred sincer că frumuseţea adevărată vine din interior şi că se vede în ochi şi în zâmbet.

 • Crezi că ai nevoie de noroc în meseria asta?

În general, în viaţă ai nevoie de puţin noroc. Dar nu-mi place acest cuvânt. Eu îi spun şansă.

 • Care este cel mai valoros lucru pe care îl ai?

Familia. Am o mamă cum alta nu-i, un tată şi o soră extraordinari!

 • Hai să vorbim şi despre amor... Crezi în dragoste la prima vedere?

De ce nu? Nu mi s-a întâmplat, însă, pentru că sunt un om mult prea raţional.

 • Ce remarci prima dată la un bărbat?

Totul :) Nu-mi scapă nimic! Dar mă interesează în primă fază cum strânge mâna, cum mă priveşte şi ce discurs are.

 • În relaţia cu partenerul de viaţă, eşti geloasă?

Da! Sunt o femeie foarte geloasă!

 • Cum priveşti infidelitatea?

Ca pe o trădare.

 • E sezon de vacanţe... Tu pe unde ai petrecut?

Am fost o săptămână în Marbella (oraş din sudul Spaniei, n.r.). Îmi doream să ajung acolo, pentru că am auzit foarte multe lucruri frumoase despre această destinaţie! Şi aşa a fost. Am descoperit câteva locuri pe sufletul meu.

Lucrează în televiziune de când era doar o elevă de liceu și a făcut pași mici dar siguri până a ajuns să fie știristă la una dintre cele mai importante televiziuni private.

S-a născut la 22 ianuarie 1986, la București;Părinții ei - Mariana și Ion - sunt consilier în Ministerul de Finanțe - ANAF, respectiv inginer;Mai are o soră mai mică, Anda Maria;A studiat Marketing în cadrul Academiei de Studii Economice;A debutat în televiziune la 16 ani, la TVR 1, în rol de balerină în cadrul emisiunii „Surprize, surprize”;Ca știristă lucrează de la 20 de ani, debutul în acest domeniu fiind la PRO TV;E pasionată de motociclism și design vestimentar;Deși ține foarte mare cont de sfaturile mamei, nu are încredere în intuiția ei, așa că a luat toate deciziile după cum a simțit, nu după cum a fost sfătuită;Îi plac foarte mult copiii și s-a gândit că ar fi posibil să apeleze la adopție.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png