Scrisorile lui Stanca: Dragă Vica Blochina,

Ultima actualizare:

Cred că lumea îi suspectează de a nu fi prea devotați patriei celei noi și că tot se mai gândesc la "ailaltă"... E o specie crescută invers din trunchiul geloziei. Și atunci, ceva te îndeamnă să dovedești contrariul. Tu ai vrut să-ți arăți atașamentul. Să arăți cât de profund ne iubești și ai făcut-o cu un gest original: te-ai dezbrăcat și te-ai ascuns sub diferite poziții în tricolor. De Ziua României. Sigur, ideea nu e nouă și eu, ca și tine, am văzut-o - stupefiat - la americani.

Oho, acum mulți ani. Dar, draga mea blondină, milaia daragaia, la noi se confundă SUA cu prefectura... Acolo chestia asta azi nici nu mai e luată în seamă. La noi e o blasfemie. Poate pentru că suntem un popor "mai strâns" trebuie să ne apărăm "identitatea"... Așa? Cu prejudecăți? Cu ce pătează, tricolorul, doamnelor și domnilor, trupul gol al unei femei frumoase învelită în drapel? Să nu uităm că omul se naște gol... Apropo, celebra pictură a Revoluției franceze reprezentată de o femeie masivă, în fruntea maselor, cu tricolorul francez în mână și cu țâțele, da!, la vedere, nu măcar acoperite de tricolor, vă supără cumva ?

Aici nu se pricepe gestul tău. Rebel în aparență. Senzual. Tu ai vrut să ne arăți cu nudul tău cât de mult ne iubești pe noi și patria, acoperindu-ți goliciunea cu drapelul național... Mai bine era fără drapel, zău... nu se mișca, sesiza, dezbătea, critica, blestema nimeni. Iaca o rusoaică goală... "Nud cu Victoria". Acum, dacă nu erai mișto, bună, dacă erai vreo nasoală, o încurcai. Așa, totuși, poate că ți se aplică un coeficient de blândețe. Circumstanțe degrevante... Iar Legea te va atinge blând pe trupu-ți cu pielea albă ca gardiștii contra-revoluționari... Ușoooor ca o mângâiere. Căci și drapelul nostru simte ca un mascul care știe ce acoperă la tine, nici el nu e nesimțitor. E cald și primitor... ca toți românii.

Dar, decât să-ți acoperi albiciunea reliefului cu drapelul, de ce nu iei tu un băiat român să o facă... Am auzit că ești cu un turc... Atunci, ia drapelul lor, du-te la Stanbul și vezi, ei cum reacționează. Ai grijă... să-ți acoperi bine spatele! Să nu răcești.

George Stanca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net