Angela Rusu, surpriză romantică pentru soț, când s-a întors din SUA. Artista nu a rezistat tentației

image
Angela Rusu și Marius Moldovan au făcut multe sacrificii pentru a o avea pe Măriuca

Timp de o lună, Angela Rusu a fost plecată în SUA, unde a susținut un turneu artistic. În tot acest timp, solista și-a putut vedea fiica și soțul doar prin intermediul apelurilor video, iar dorul de casă a fost mare. S-a întors în țară pe 15 noiembrie și i-a făcut un cadou neașteptat lui Marius Moldovan, bărbatul cu care este căsătorită. Cei doi îndrăgostiți au fugit în Barcelona.

Înainte, în toate concertele şi turneele, Angela Rusu a mers însoţită de soţul ei, Marius Moldovan, cel care îi este şi manager, doar că în turneul din America a plecat singură. Marius a rămas în țară, ca să aibă grijă de fetița lor superbă, pe nume Măriuca, născută pe 24 mai. Angela a pornit în turneu pe 20 octombrie și s-a întors pe data de 15 noiembrie. A concertat la Hollywood, la Chicago, în Las Vegas, Los Angeles, Phoenix, Sacramento, Atlanta, Detroit, New York şi Philadelphia. 

image
Măriuca are deja 6 lunifoto: arhivă personală

A susţinut spectacole pentru românii stabiliţi peste Ocean, alături de Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru şi Gheorghe Gheorghiu. Acasă a avut cel mai mare ajutor în persoana lui Marius, dar şi a soacrei. El şi mama sa, doamna Maria, au făcut cu rândul cu micuța Măriuca.

image
Angela Rusu și Marius Moldovan, la Barcelonafoto: Facebook

Angela Rusu și Marius Moldova, escapadă la Barcelona

Pe 15 noiembrie, Angela Rusu a ajuns acasă cu mare dor de familia ei, dar și cu multă recunoștință față de soț și soacră. Dacă soacrei i-a adus multe cadouri din America, lui Marius i-a făcut o surpriza de zile mari: o vacanță în Barcelona! Cei doi îndrăgostiți au plecat pentru câteva zile departe de casă și se bucură de câteva clipe de relaxare. S-au răsfățat la shopping, prin restaurantele spaniole, dar au văzut și câteva obiective turistice, printre care și celebra Sagrada Familia, biserica din capitala Cataloniei. Angela și Marius au marcat aceste momente prin postări pe rețelele lor de socializare, unde au primit multe aprecieri din partea prietenilor.

Citește și:

EXCLUSIV Angela Rusu, după ce a născut la 47 de ani: "Foarte frumos și foarte greu". Totul despre depresie, colici, alăptare

Angela Rusu e gravidă în același timp cu fiica ei. «Anul acesta voi fi și bunică, și mamă». Totul despre povestea ireală

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cristina dorobantu
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg