OTV-iștii Claudiu Bogdan și Coca Cristina, șocați de decesul nașului Emanoil Savin, primarul Bușteniului, care a căzut ca secerat pe terenul de fotbal: „Ne pare tare rău!”. Când are loc înmormântarea?

#Exclusiv Click!

Vestea dureroasă că Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, a încetat ieri din viață, la vârsta de 65 de ani, la scurt timp după ce a suferit un infarct, pe terenul de fotbal, l-a șocat și pe Claudiu Bogdan. Fostul matinal de la OTV ne-a vorbit cu durere despre nașul fiicei lui: „Sunt foarte marcat!”, ne-a spus el, exclusiv pentru Click!

Emanoil Savin a încetat din viață în ziua

în care împlinea 40 de ani de căsătorie

Social-democratul Emanoil Savin, care urma să preia funcția de primar al Bușteniului, începând cu luna octombrie 2024, a încetat ieri din viață, la vârsta de 65 de ani. S-a prăbușit ca secerat la pământ, suferind un infarct, în timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii sosiți de urgență au continuat, și pe teren, dar și la spital, conform protocolului, manevrele de resuscitate. Din păcate, inima lui a încetat să mai bată chiar în ziua în care împlinea 40 de ani de căsătorie.

Claudiu Bogdan: „Îi plăcea să joace fotbal!”

La aflarea șocantei vești, Claudiu Bogdan, fostul prezentator al matinalului de la OTV, ne-a vorbit, cu durere despre decesul nașului fetiței lui, Selena (15 ani): 

„Sunt foarte trist și foarte marcat. Este unul dintre oamenii pe care îi păstrez cu drag în sufletul meu. Am o mulțime de amintiri frumoase cu el și datorită lui am cunoscut foarte mulți oameni frumoși. Știu că a ajutat foarte mulți oameni, că familia era foarte importantă pentru el și că s-a zbătut mult pentru orașul Bușteni.

Acum mulți ani l-am rugat să fie nașul de botezul al fetiței mele și am considerat mereu că este unul dintre cei pe care mă pot sprijini dacă vreodată va fi nevoie... Acum s-a dus! Dumnezeu să-l aibă în pază! Nașa, ne pare tare rău!", ne-a mărturisit Claudiu Bogdan, exclusiv pentru Click!

Apropiații regretatului politician mai susțin că Emanoil Savin iubea sportul. Nimeni nu știe ca el să fi avut probleme cu inima:

„Îi plăcea să joace fotbal, nu avea probleme de sănătate, din câte știu!”, a mai menționat Claudiu Bogdan, exclusiv pentru Click!

Pugilistul Lucian Bute: „Nașul meu drag ai plecat prea devreme!”

Dar și alt fin celebru de-ai lui Emanoil Savin, pugilistul român Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, deplânge decesul bărbatului cu suflet mare. Lucian a postat pe Facebook un mesaj: 

„Nașul meu drag ai plecat prea devreme dintre noi, nu pot să cred că este adevărat, Dumnezeu să te ierte, ai fost un om minunat și ai ajutat pe toată lumea, nu cunosc o persoană să vorbească ceva rău de tine. Dumnezeu să te odihnească în pace!”.

Celebra jucătoare de tenis Simona Halep și-a prezentat sincerele condoleanțe familiei îndoliate:

„Un om mereu vesel. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei, Rodica, Mădălina și Alexandru, multă putere să aveți!”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Când va avea loc înmormântarea?

Pe contul de Facebook al lui Emanoil Savin, apropiații familiei au anunțat când va avea loc înmormântarea:

„Pentru a ne putea lua „rămas bun” și a-i aduce un ultim omagiu, trupul neînsuflețit al domnului Emanoil Savin va fi depus la Mânăstirea Caraiman, de mâine, 5 august, începând cu orele 13.00, până miercuri, 7 august, ora 12.00, când va avea loc slujba de înmormântare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner pensiuni png
Steve Aoki Neversea (1) jpg
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
Banner Sanda Țăranu
image
actualitate.net
image
actualitate.net