Ozana Barabancea, despre moartea Denisei Manelista: ”Moment de bucurie”

simeon stalpnicul png
Ozana Barabancea nu a cunoscut-o personal pe Denisa, însă a rămas impresionată de povestea cântărețeifoto: Facebook

Duminică, 23 iulie, Denisa Răducu, zisă Denisa Manelista, a murit, răpusă fiind de cancer hepatic. Nemiloasa boală a doborât-o, în urma ei rămânân familia, prietenii și fanii îndurerați. Ozana Barabncea a fost și ea marcată de vestea primită și a scris câteva rânduri despre tragicul eveniment.

Mai multe personalități publice, din muzică și nu numai, sunt în lacrimi de când au aflat că Denisa Răducu a pierdut lupta cu moartea și nu se mai află printre noi. Cu toate că manelista și Ozana Barabancea nu s-au cunoscut personal, soprana știindu-o și cunoscându-i povestea de la tv, aceasta a fost mișcată de povestea și chinurile cumplite prin care Denisa a trecut înainte de a-și da duhul.

”Un gând pios și o rugăciune pentru sufletul Denisei Răducu (manelista)! Un copil ce nu și-a trăit copilăria muncind pentru alții! Un suflet curat și bun, un artist generos și sufletist! Deși drumurile noastre au fost paralele m-a impresionat extrem povestea și destinul ei! E nedrept să pierzi un copil atât de bun! Dar trecerea la Domnul este întâlnirea cu Hristos! Moment de bucurie pentru sufletul ei, spre viața veșnică! Dumnezeu să o aibă în pază! Dumnezeu să o odihnească și pe noi să ne întărească!Toți suntem datori cu o moarte! E important să avem asta în minte ca sa fim atenți cum trăim! Denisa, dragă, zbori în lumină!”, a scris Ozana Barabancea pe pagina ei de Facebook.

Denisa a încercat mai multe metode pentru a se însănătoși, apelând chiar la remedii naturiste din partea unui vraci, a mers la cei mai buni medici din Europa și a sperat mereu într-un miracol. Cântăreața  a mers și la o clinică de specialitate din Viena,  acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei. 

Din păcate, nimic nu a putut-o ajuta, Denisa fiind răpusă de  carcinom hepatocelular, o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie. Tumora dezvoltată în zona fictului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. 

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
image png
cub anca pandrea png
Muntii Orastiei Cetati dacice  Foto Daniel Guță (2) JPG
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
image
image
image
image
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
anamaria prodan si ionela prodan
Bella Hadid, la Săptămâna Modei de la Paris jpg