Ozana Barabancea, reacție neașteptată despre canonizarea lui Arsenie Boca: „De fiecare când mă duc la el...”

Ultima actualizare:

Ozana Barabancea a oferit o primă reacție la aflarea veștii că părintele Arsenie Boca va fi canonizat. Vedeta vizitează des mormântul lui și de fiecare dată are parte de emoții intense. 

Ozana Barabancea, depre Arsenie Boca / foto: Colaj Click!
Ozana Barabancea, depre Arsenie Boca / foto: Colaj Click!

Sinodul BOR a decis recent canonizarea celui cunoscut ca fiind Sfântul Ardealului care va avea loc în decursul anului viitor, alături de alți 15 preoți care au trăit chinuri groaznice în închisorile comuniste. 

Ozana Barabancea: „Îl simt viu, îl simt prezent!”

Dese sunt momentele în care jurata „Te cunosc de undeva!” merge la mormântul părintelui Arsenie Boca. Ozana Barabancea mărturisește că se simte „foarte fericită” și trăiește emoții intense, iar faptul că va fi canonizat îi produce o mare bucurie. 

„Îl simt viu, îl simt prezent. Sunt foarte fericită. De fiecare dată când mă duc la el, am așa o bucurie imensă, viscerală, dacă vrei… Mă bucur că Arsenie Boca va fi canonizat, alături de alți preoți care au suferit în închisorile comuniste”, a declarat Ozana Barabancea, pentru viva.ro.

Superstiția în care crede vedeta 

În trecut, Ozana Barabancea mărturisea faptul că este o persoană credincioasă și superstițioasă. Declara faptul că mereu poartă busuioc atunci când are ceva de făcut. De asemenea, și-a învățat copiii să practice același obicei. 

„Îi băgam fiului meu busuioc în buzunare. Fiica mea nu iese din casă până nu își pune busuioc în sân. Lege! Eu nu am? Se spune că Adam și Eva când au fost izgoniți din Rai, nu voiau și au fost împinși și au vrut să ia și ei ceva din Rai. Au luat ce au apucat și au luat busuiocul. Este foarte folosit și în biserici.

Avea și Maria Tănase un cântec „Mi-am pus busuioc în păr.. Mi-am pus busuioc în sân’. Unde pui busuiocul, el are efecte miraculoase. Întotdeauna, când merg la o negociere, îmi pun busuioc în sân. Îmi pun și mir. Dar busuiocul obligatoriu”, a povestit Ozana Barabancea, în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net