Ozana Barabancea s-a operat din nou: ┬źAu fost scoase 5 kg de gr─âsime din zona abdomenului┬╗

4 septembrie 2018
image
Ozana Barabancea a făcut o serie de operaţii estetice în ultimul an

La un an de la interven┼úia de mic┼čorare a stomacului, Ozana Barabancea (49 de ani) a intrat din nou ├«n sala de opera┼úie. De data aceasta, jurata de la "Te cunosc de undeva" (Antena 1) a recurs la o modelare ├«n zona abdomenului. O armat─â de oameni a intrat ├«n opera┼úie cu ea, unde sub anestezie general─â i-au f─âcut un lifting circular complex.

Ozana Barabancea vrea s─â arate ca un fotomodel ┼či nimic nu o poate opri din scopul ei. A sl─âbit deja 40 de kilograme ┼či ├«nc─â mai d─â jos. Recent, soprana s-a supus unei interven┼úii complicate, ├«n urma c─âreia surplusul de piele ┼či gr─âsimea de pe abdomen au fost ├«ndep─ârtate. Cinci ore a stat artista pe masa de opera┼úie, fiind asistat─â de cinci medici esteticieni ┼či patru asistente medicale. Invitat─â ├«n prima edi┼úie a emisiunii "R─âi da' buni", prezentat─â de Mihai Morar, vedeta a povestit de ce ├«nc─â ├«┼či mai dore┼čte c├óteva interven┼úii medicale. 

image
Ozana Barabancea a făcut o serie de operaţii estetice în ultimul anFoto: arhivă personală

"Eu mental ├«nc─â m─â v─âd gras─â. A fost greu ┼či acum. Au fost scoase 5 kilograme de gr─âsime din zona abdomenului ┼či a fost ├«ndep─ârtat─â pielea care a r─âmas ├«n urma opera┼úiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare ┼či pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fi┼úoas─â. Vreau s─â fiu s─ân─âtoas─â, s─â-mi pot sus┼úine concertele pentru copiii ┼či elevii mei. Urmeaz─â alte dou─â opera┼úii. Vreau s─â-mi ridic s├ónii ┼či s─â-mi retu┼čez picioarele", a m─ârturisit Ozana Barabancea. Pe l├óng─â aceast─â interven┼úie complicat─â, vedeta Antena 1 a suferit ┼či o blefaroplastie, opera┼úie prin care ┼či-a ridicat pleoapele.

Ozana Barabancea revine la tv ├«n juriul "Te cunosc de undeva", din 8 septembrie, al─âturi de Aurelian Temi┼čan, Andreea B─âlan ┼či actorul Cristi Iacob, cel care i-a luat locul lui Andrei Aradits.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg