Ozana Barabancea s-a operat din nou! Vedeta vrea să arate iar ca în liceu

Ultima actualizare:
Ozana Barabancea și-a remodelat bustul
Ozana Barabancea și-a remodelat bustul

Chiar și după ce a reușit să scape de toate kilogramele nedorite, Ozana nu renunță încă la ajutorul venit din partea medicilor esteticieni. Artista și-a propus să arate din nou ca în perioada adolescenței și nimeni nu o poate impiedica să-și urmeze visul. Pentru a se putea simți cu adevărat bine în propria piele, vedeta a decis să facă din nou o vizită în cabinetul medicului, de data aceasta pentru o remodelare de bust.

Ozana Barabancea a reușit să slăbească semnificativ, în urma unei operații de micșorare a stomacului. După ce cântarul a început să arate cu 40 de kilograme mai puțin și Ozana putea să împrumute chiar și rochiile fiicei ei, Gloria, cântăreața a început să se simtă excelent în propria piele, obișnuindu-se cu suplețea corpului său, astfel încât nu-și mai poate imagina viața de dinainte de operație.

Ozana Barabancea, o nouă intervenție estetică

Vedeta a apelat la mai multe intervenții chirurgicale, de-a lungul timpului, însă își mai dorea câteva mici ajustări, așa că a făcut din nou o vizită în cabinetul doctorului. Ozana a avut parte de o nouă intervenție la nivelul sânilor, dezvăluind că în prezent se poate bucura de bustul cu care se mândrea odinioară în liceu.

Artista a oferit publicității și o fotografie prin intermediul căreia și-a anunțat prietenii în legătură cu noul look pe care îl va afișa de acum în colo.

„Cea mai frumoasă! Operația a reușit! Sunt mai frumoasă decât prevede legea! Atenție, nu răspund la provocari! Pe rând, nu toți odată!”, a scris Ozana pe rețelele de socializare, într-o notă amuzantă.


    Ozana Barabancea și-a remodelat bustul Foto Facebook
Ozana Barabancea și-a remodelat bustul Foto Facebook

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, măiestrie și știință ! Doamna doctor mi-a demonstrat o încă o dată, când în tăcere mă desena și măsura distanțele pentru a realiza noua formă! Sunt fascinată! Sunt încă sub șoc! Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie. Mulțumesc! Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani !”, a mai adăugat cântăreața.

Ozana își dorește o siluetă perfectă

Chiar și după ce a ajuns la greutatea mult visată, Ozana Barabancea a considerat că mai are nevoie de câteva „ajustări” pentru a se simți minunat în propria piele. „Doctorul mi-a spus că o să arăt ca în liceu. Trei luni am negociat cu mine. Am făcut trei operaţii în una: spate, burtă şi blefaroplastie. Mai vreau sânii şi coapsele, unii spun că am am un nas urât, eu nu cred, dar dacă e nevoie îl operez şi pe ăsta”, mărturisea Ozana Baranacea în cadrul emisiunii „Acces Direct”, în urmă cu ceva vreme.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net