Pamela de România a depus plângere penală împotriva lui Liviu Guţă

Ultima actualizare:

    Simona TraşcăFOTOGRAFII: CLICK!
Simona TraşcăFOTOGRAFII: CLICK!

Click! a aflat că Simona Trașcă vrea ca manelistul să plătească scump pentru că a intrat noaptea peste ea în cameră, într-o pensiune din Sighișoara.

Se îngroaşă gluma! Ceea ce părea un scenariu se transformă de la o zi la alta în scandal de proporţii. După ce a spus miercuri noaptea că Liviu Guţă era cât pe ce să o violeze, joi dimineaţă spunea că nu va face demersuri legale, dar Click! a aflat că Pamela de România nu s-a ţinut de cuvânt. Ea a formulat la poliţie o plângere penală împotriva manelistului.

Miercuri noapte spunea că a scăpat ca prin minune de viol, dar joi petrecea în voie, când a fost vizitată la pensiunea din Sighişoara de reporterii Click!

În timp ce Liviu Guţă (35 de ani) a plecat la Bucureşti, Serghei Mizil, George Papari şi prietenele ei au rămas să-i aline Simonei Traşcă, alias Pamela de România (34 de ani), supărarea. Înconjurată de prieteni, Pamela a petrecut ore bune la restaurant, doar-doar o mai uita de oful ce-i apasă inimioara!

Cu faţa plânsă, vizibil nervoasă şi afectată de scandal, blonda a vorbit întruna la telefon! Doar la glumele siropoase ale celor de faţă mai schiţa câte un zâmbet. Click! a aflat şi motivul pentru care Simona era atât de preocupată.

Liviu Guţă
Liviu Guţă

În cele din urmă, a luat decizia să depună plângere la poliţie împotriva lui Guţă.

Simona Traşcă s-a prezentat joi după-amiază la Poliţia Municipiului Sighişoara, la personalul de serviciu. Acest lucru a fost confirmat de surse poliţieneşti: „A făcut o plângere penală care acum se află în circuitul administrativ. Parchetul a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, loviri şi alte violenţe şi violare de domiciliu”.Ca să-şi susţină prietena, Serghei Mizil se bate cu pumnii în piept că are dovezi foarte importante în acest dosar. „Am o casetă în care el (Liviu Guţă, n.r.) spune că vrea să o violeze două ore şi să o tâlhărească pe Simona”, a declarat Mizil, pentru reporterii Click!

În apărarea Simonei sare şi prietena cea mai bună a acesteia, Cristina Roman: „Guţă e schimbat spre rău atunci când se îmbată foarte tare. Are un comportament deviant. Simona mi-a spus că intenţionează să depună plângere la poliţie. Eu nu cred că a fost o înscenare, la cum o cunosc pe Simona. A dat buzna peste ea, deşi nu avea ce căuta într-o cameră în care nu a fost invitat. Asta cred că este marea lui greşeală. Simona este o fire vulcanică, atunci când este provocată răspunde pe măsură sau chiar puţin mai mult. Dar în filmarea asta era foarte nervoasă şi plângea”, a spus Cristina, pentru emisiunea „Click!”.

Tot ea a mai spus că lui Guţă i s-a pus pata pe Simona, dar sentimentele nu i-au fost împărtăşite şi asta e posibil să-l fi enervat: „Simona are un iubit de şapte luni, este maxim de îndrăgostită”.

Liviu Guță: «Mi-am cerut scuze că am spart ușa»

Guță are și el varianta lui de povestit. „Am plecat la filmare și între timp s-au făcut niște chestii de prost gust. N-a fost nimic, astăzi dimineață (joi, n.r.) am băut cafeaua cu ea şi mi-am cerut scuze că am spart ușa”, a spus Liviu Guță, pentru emisiunea „Click!” „Era în pat. M-am dus la ea: «Ce-ai de mă înjuri?» După aia a luat telefonul și a început teatrul... Poliția... Pe mine mă supără faptul că am băut, eu nu beau, n-am băutură acasă. Simona a sunat-o pe soția mea și i-a spus să stea liniștită că nu s-a întâmplat nimic”.

image
image
image
image
image
image
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png
banner Raluca Blejușcă png
banner anamaria socaciu png