Paula Chirilă, colegă cu Dan Capatos la Xtra Night Show. Ce spune actrița despre noua provocare

12 ianuarie 2021
article img
Paula Chirilă este colegă cu Dan Capatosfoto: Antena 1

În lipsa activității de pe scenă, Paula Chirilă s-a reprofilat. Paula Chirilă li s-a alăturat lui Dan Capatos şi Cătălin Bordea în sezonul cu numărul 27 Xtra Night Show, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 20:30, la Antena Stars. Actrița este coprezentator-asistentă.

Lipsa spectacolelor și a oricăror evenimente, din cauza virsului mondial, i-a făcut pe unii artiști să se reprofileze. Este și cazul Paulei Chirilă, care nu a mai urcat pe scenă în calitate de actriță de o vreme bună, însă publicul o poate revedea pe micile ecrane, ce-i drept, în altă postură. Cea de asistentă-coprezentatoare a lui Dan Capatos, la Antena Stars. “Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Xtra Night Show, propunerea vine după o experienţă de 2 săptămâni, în sezonul trecut, în care ne-am simţit foarte bine împreună şi am avut o chimie extraordinară cu colegii. Îl admir foarte mult pe Dan, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, nu ai niciodată ocazia să îl prinzi descoperit, Cătălin, un tip mereu cu glumele la el, un stand-up comediant de succes şi cumva sper ca energia mea să completeze atmosfera din platou. Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să afle că ne pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, pe Antena Stars. După prima emisie am primit semnale foarte bune de la telespectatori, cărora le era dor de spiritul Xtra Night Show şi sunt extrem de fericită că fac şi eu parte din el, că scriu şi eu cu o peniţă micuţă la istoria acestei emisiuni, ajunsă la deja la sezonul cu numărul 27, una dintre cele mai longevive emisiuni din spaţiul tv de la noi!”, a declarat Paula Chirilă. 

Citește și:

Dan Capatos se desparte de Antena 1! Unde îl veți vedea din 11 ianuarie

Paula Chirilă: «Nu vreau să mă mai împac cu fostul meu soţ»

Viața de familie a lui Dan Capatos: De ce afecțiune suferă fiul lui și cum s-a cunoscut cu soția. «Avea nunta programată»