Paula Chirilă, eliminată de la "Ultimul trib"

20 octombrie 2018
article img
Paula Chirilă s-a aflat la al doilea duel, la "Ultimul trib", pe care l-a pierdutfoto: captură video

Competiţia s-a încheiat pentru Paula Chirilă, care a fost eliminată vineri seara de la "Ultimul Trib". Actriţa a intrat la duel cu Cosmin Pădureanu din echipa Cameleonilor, confruntare din care a ieşit învinsă.

Ziua a început cu mari tensiuni pentru ambii dueliști. Cameleonii au resimţit o presiune pentru că riscau să rămână în trei oameni, iar Paula Chirilă a trăit o mare dezamăgire, care a venit în urma unor declarații ale colegilor Lemuri. Aceştia i-ar fi reproşat blondei că nu a dat tot ce are mai bun la probe. 

În actul decisiv, Paula și Cosmin au avut de parcurs un traseu pentru a ridica un coș în care apoi, de la distanță, să arunge saci de nisip, ca la un meci de baschet.

article img
Paula Chirilă a ieşit învinsă din confruntarea cu Cosmin Pădureanu Foto: Antena 1

Paula Chirilă a reușit să se păstreze aproape de adversarul său în prima parte a traseului, în ciuda faptului că a mărturisit că se simte dezavantajată în fața înălțimii lui, dar și a echilibrului dobândit în cariera de cascador. Din păcate, la jumătatea traseului, actrița s-a blocat la o trecere la care trebuia să înainteze agățată doar în mâini de o bârnă, astfel că Pădureanu a câștigat proba, iar Cameleonii au rămas în formula de patru oameni.

Cum au reacţionat Lemurii după ce Paula Chirilă a pierdut duelul 

La aflarea veștii că Paula Chirilă a pierdut duelul, Lemurii au recunoscut că nu sunt deloc surpinşi de deynodământ. Surpriza, pentru ei, ar fi fost ca ea să se întoarcă învingătoare. În plus, Sorana a mărturisit chiar că în acest duel a fost de partea lui Cosmin. "Pentru mine, Cosmin are o altă însemnătate. Mi-a fost tour-manager, am lucrat ani de zile cu el, e un om care pentru mine înseamnă foarte mult, n-am ce face, Cosmin e un om la care țin", a explicat Sorana după ce a recunoscut că l-a sprijinit pe adversarul Paulei Chirilă.

Citeşte şi:

Dorian Popa, mutilat la «Ultimul trib»: «5 săptămâni am mers doar în cârje»

Pe Octavian Strunilă îl vezi la “Ultimul trib”, dar ştiai că munceşte şi la TVR 2?

Ce planuri au concurenții de la «Ultimul Trib» cu marele premiu