Paula Chirilă, primele impresii din Madagascar: «Am fost pusă în situații limită și a trebuit să lupt»

24 august 2018
image
Ce spune Paula Chirilă despre experiența trăită până acum în Madagascar Foto Instagram

Noua emisiune a Antenei 1 îi pune deja în dificultate pe curajoșii care s-au aventurat în Madagascar. „Ultimul Trib” vine cu multe provocări noi pentru participanți, care deja au luat contact cu atmosfera competiției. Paula Chirilă a dezvăluit că deși nu a ajuns în Madagascar de multă vreme, deja a fost nevoită să-și înfrunte temerile și să lupte pentru a ieși învingătoare din situațiile limită în care a fost pusă.

Paula Chirilă a susținut că de la sosirea în Madagascar fiecare zi a fost o luptă continuă, mai ales cu ea însãşi. Actrița, care va putea fi văzută în curând în noua emisiune de la Antena 1, „Ultimul Trib”, mărturisește că experiența trăită până în prezent în Madagascar a făcut-o să-și depășească propriile limite și să fie nevoită să-și înfrunte unele dintre cele mai mari temeri.

„Madagascar este un ținut al contrastelor, am întâlnit aici și zone cu o sărăcie incredibilă, oameni care abia își duc traiul, dar și resorturi de lux, peisaje aride, dar și ținuturi fabuloase și vegetație luxuriantă, animale de tot felul, mâncăruri exotice, condimente interesante și feluri de a găti pe care nu le-am mai întâlnit până acum. Am și cules câteva rețete pe care am să le duc acasă și.. mi-e foarte dor de acasă, de fiica mea. Mi-e dor să îi simt mirosul seara când merge la nani, mi-e dor de prietenii mei, de mama, de patul meu confortabil, de lenea care mă lua dimineața când simțeam mirosul de cafea în casă.

image
Paula Chirilă face parte din echipa „Lemurii”

Dar și aici este foarte frumos, e o experiență absolut incredibilă, competițiile sunt deosebit de spectaculoase și totul e la limită. Mi-am depășit aici foarte multe limite, am trecut peste multe frici pe care le aveam acasă pentru că aici am fost pusă în situații limită și a trebuit să lupt. Nu am mai fost înconjurată de mama, de prieteni, care să facă lucruri pentru mine, așa că a trebuit să mă descurc și să mă descopăr. Mi-am făcut și câțiva prieteni, pe care sigur o să îi întâlnesc și după emisiune, oameni dragi sufletului meu datorită felului în care s-au comportat cu mine și cu cei din jur. Am întâlnit o echipă senzațională și am vizitat un ținut pe care probabil altfel nu l-aș fi vizitat, am văzut colțuri ale insulei pe care dacă aș fi cumpărat o excursie probabil nu le-aș fi văzut și am adunat amintiri cât pentru zece vieți!”, a susținut Paula Chirilă, conform revistei Viva

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
image
andreea si cabral
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg