Pepe a lansat noul single, “Amor Por Amor”, o compoziţie proprie AUDIO

16 aprilie 2015
image
Pepe: “Nu am renunţat niciodată la partea latino"Foto: Arhivă personală

Artistului îi merge din plin, pe toate planurile! După ce a devenit tată pentru a doua oară, iată că acum îndrăgitul Pepe (35 de ani) lansează şi un nou single, aşteptat de admiratorii lui.

Chiar în ziua de Florii, Pepe a devenit din nou tată. Frumoasa lui soţie, Raluca (22 de ani) a născut o fetiţă sănătoasă, pe nume Rosa, perfect sănătoasă. Pepe mai are o fetiţă, Maria, în vârstă de doi ani.

În plus, artistul îşi vede şi de proiectele muzicale. "Amor Por Amor” este noul single Pepe, o piesă anunţată de ceva timp şi aşteptată cu interes de către fani, mai ales că partea de flamenco, reprezentativă pentru artist e, de data aceasta, mult mai prezentă.

Astfel, cu “Amor Por Amor”, Pepe revine în atmosfera muzicală ce l-a consacrat, într-un sound adus în 2015, noua melodie fiind parte a unui proiect mult mai mare la care Pepe lucrează pentru finalul acestui an.

Ascultă noua piesă a lui Pepe!

Piesă este scrisă în limba spaniolă, partea de compoziţie aparţinând artistului care a lucrat alături de Mihai Dinescu pentru aceasta. Producţia a fost realizată la Rappin’On, Răzvan Matache semnând aranjamentul final, “Amor Por Amor” devenind astfel cea de-a treia colaborare cu studioul şi echipa lui Connect-R după “Iubire că Niciodată” şi “E Vara Mea”.“Nu am renunţat niciodată la partea de latino, la flamenco şi consider că absolut toate piesele mele definesc o singură personalitate muzicală chiar dacă cele mai recente dintre single-urile lansate au fost ceva mai pop sau mai R’N’B . Întradevăr, din acest punct de vedere, «Amor Por Amor» este o întoarcere în tabăra de bază, cum se spune. Piesă s-a scris mai mult singură, eu şi cu Mihai (Dinescu) doar transpunând muzical foarte repede ceea ce simţeam în acel moment.”

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg