Pepe a luat o decizie în privinţa nunţii care-i va enerva pe unii invitaţi - EXCLUSIV

image
Pepe şi Raluca au deja emoţii pentru nunta la care au invitat peste 300 de persoane. Cei doi vor sărbători tot atunci şi ziua de naştere a lui Pepe

În mai puţin de o lună îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu! Cântăreţul latino şi frumoasa lui soţie, Raluca Pascu (fostă Pastramă), sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Au emoţii foarte mari, dar solistul e de neclintit atunci când vine vorba despre tradiţii: nu vrea să le respecte şi mai ales nu vrea ca mireasa lui să fie furată.

Se pare că va fi nunta anului! Toţi cei peste 300 de învitaţi aşteaptă cu nerăbdare data de 20 iulie, numai ca să-i fure mireasa lui Ionuţ Nicolae Pascu (34 de ani), alias Pepe. Toate bune şi frumoase, doar că solistul este mai mult decât pregătit să-i lase pe toţi cu buza umflată. „Mireasa mea nu se va fura! Am avut tot felul de tradiţii la botezul fetiţei mele, dar m-am gândit să mă lipsesc de ele la nunta mea. Poate se va arunca portjartiera”, a mărturisit Pepe, în exclusivitate pentru Click!

Aşa arată acum blocul în care  locuieşte Florin Constantin jpeg
Familist convins, Pepe iese frecvent în oraş cu soţia şi fiica lor, Maria

Se pare că solistul îşi doreşte din răsputeri ca ziua cea mare să nu fie întreruptă de lucruri care ar putea să provoace neplăceri, mai ales că nunta cu Raluca (28 de ani) pică în aceeaşi zi cu celebrarea naşterii lui. Deşi a mai fost cununat o dată, în 2006, cu Oana Zăvoranu, solistul nu a reuşit să ajungă în postura de mire. Acum pare să fie pregătit pentru acest pas, chiar dacă mai are multe de pus în ordine.

image
Nuntaşii vor avea parte de un meniu ales, care include creveţi şi fructe de mare

„I-am stabilit pe Andra şi pe Cătălin Măruţă ca naşi, iar Liviu Vârciu va fi cavaler de onoare. Am ales din nou Artistocrat Events Hall ca locaţie, pentru că am tot fost acolo în ultima vreme, inclusiv pentru botezul fiicei mele, Maria. Ne luăm responsabilităţile pe rând, pentru că nu mai e nici o lună până o să o văd mireasă pe Raluca şi mai sunt mici detalii de pus la punct”, a mai spus Pepe, pentru Click!

image
Cântăreţul face toate cumpărăturile necesare pentru familie şi vine acasă cu maşina încărcată

Prea stresat cu pregătirile de nuntă, Pepe a lăsat pe locul al doilea planurile de după importantul eveniment. „Nu vreau să uit de ceva ce ar putea fi important pentru nuntă. Luna de miere vine după, aşa că nu m-am gândit la asta încă”, a mărturisit artistul, pentru Click!

image
Cântăreţul face toate cumpărăturile necesare pentru familie şi vine acasă cu maşina încărcată

Meniu personalizat de aproape 100 €!

Pepe a ales cel mai scump meniu de nuntă de la Aristocrat Events Hall, localul în care va face nunta cu soția lui, Raluca. Pe 20 iulie, de ziua lui, vor serba și doi ani de la cununia civilă. Meniul va fi unul personalizat și va costa 92 de euro de persoană. Însă nu va fi unul tradițional, ci va conţine: pate de gâscă cu kiwi și mango, somon fume cu lămâie și hrean, canapé cu icre somon, roșie umplută cu salată de pui cu mango, prosciuto di parma cu pepene galben și brânzeturi fine.

image
Nuntaşii vor avea parte de un meniu ales, care include creveţi şi fructe de mare

Și pentru că Pepe a renunțat la sarmale, a preferat în schimb: broccoli, medalion de creveți și fructe de mare, tartine de ton și ou de prepeliță. Pepe își va mai răsfăța invitații cu pește, mușchi de vită și tortul miresei ales de Raluca, ce va avea aceeași compoziție ca la botezul fetiței lor, Maria. Artistul a terminat de filmat pentru Antena 1 și se poate ocupa liniștit de ultimele detalii legate de nunta lui cu Raluca, la care vor participa peste 300 de persoane.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
iulia albu
FotoJet (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
Antony Blinken FOTO EPA EFE jpg
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif