Performanța lui Victor Yila, de la ”Vouă”, profesor la Facultatea de Construcții: „Pentru prima oară, în 30 de ani, n-am studenți restanțieri!”. Pe câți bani cântă artistul congolez la nunți?

#Exclusiv Click!

Victor Yila, profesor de franceză, la Facultatea de Construcții, din București, ne-a împărtășit marea bucuria că, anul acesta, nu are studenți restanțieri. Victor, care este și fotbalist în echipa artiștilor, ne-a mai povestit, exclusiv pentru Click! și despre atmosfera incendiară, din galerie, la EURO 2024: „Am fost și eu, la meci, în Germania, ce, numai Ciolacu să-și ia bilet de avion?”, spune el, cu umor. Am aflat și ce onorariu are, ca solist, la o nuntă.

Are studenți din întreaga lume: „Nu fac deosebire între ei!”

Victor Yila este profesor de franceză, actor, cântăreț, dar și fotbalist. Ne-a vorbit despre activitatea la Facultatea de Construcții, din București, unde studenții au fost cu mult mai harnici, în acest an:

„Avem și mulți studenți străini, din întreaga lume, din Tunisia, Congo, Maroc, Camerun, dar eu nu fac deosebire între ei, îi iau la pachet, unii sunt cu minus, alții, cu plus. Eu predau comunicare, franceză tehnică și franceză generală. Însă, slavă Domnului, după 30 de ani de învățământ, în toamna asta nu am avut niciun student restanțier, stau și eu liniștit toată vacanța”, ne-a menționat Victor Yila, pentru Click!

Pe câți bani cântă muzică populară la o nuntă?

Referitor la salariul de profesor, Victor nu avut de comentat, mai ales că își rotunjește veniturile, din învățământ, cu cele din activitatea artistică:

„Nu mă plâng de salariul de profesor, căci la mine se mai completează banii și din muzică. La o petrecere, eu am un onorariu cuprins între 700 și 1.000 de euro, pentru un recital de 45 de minute, 13 piese, este standard.

Dar, mai sunt și prezentator de evenimente, iau un pachet-cap coadă, cu 1.500 de euro, până la miezul nopții. Adică, eu prezint tot spectacolul, mai și cânt, mă prezint singur. Iar mai nou am lansat o nouă piesă, de vară, sper să fie hit, e o melodie care reflectă viața mea, drumul meu, din Congo și până în România. Va fi hit!”, mai spune Victor Yila, exclusiv pentru Click!

„Am fost la EURO 2024. Ce, numai Ciolacu să-și ia bilet de avion?”

Victor Yila, de altfel, un talentat fotbalist, în echipa artiștilor, ne-a vorbit și despre prestația României, la EURO 2024. A fost prezent chiar și în tribune, la primul meci, care ne-a adus  victorie și speranță:

„Sunt negru de supărare, după meciul România-Olanda! Eu am fost la primul meci, la România-Ucraina. Am fost și eu, ce, numai Ciolacu să meargă la EURO 2024, numai el să-și ia bilet de avion? Nu m-am cazat la hotel, am locuit acolo la niște prieteni.

În tribune, a fost fericirea de pe lume, s-au întrecut românii, foarte tari au fost, am cântat cu ei Imnul României, știu mai multe versuri decât mulți români, căci l-am învățat pentru cetățenie. A fost o zi de neuitat, o victorie care ne-a bucurat”, a mai menționat el, exclusiv pentru Click!

Artistul Victor Yila este căsătorit cu o româncă și are două fiice. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Lansare rachetă nucleară FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
image
image
BeFunky collage (4) jpg
BeFunky collage (3) jpg
banner gabriela cristea png
638f6104 af72 47c5 8e2a 04aa4a8f0ada jpeg
banner Teo Trandafir png
cub vladuta lupau png
banner gina pistol smiley png
mihaela bilic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net