Personalitatea vedetelor, dezvăluită de pantofii pe care îi poartă FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Cizmarul a studiat cu atenţie pantoful Danei Săvuică (negru) şi pe cel al Dianei Bart
Cizmarul a studiat cu atenţie pantoful Danei Săvuică (negru) şi pe cel al Dianei Bart

Ioan Luca, cizmar de meserie, a ajuns, la cei 52 de ani de viaţă şi 35 de muncă, un nume în Bucureşti. Cel puţin printre vedetele care vin să-şi repare la el încălţările. Glumeţ şi plin de viaţă, cizmarul nostru a devenit expert în pantofi care au stat în lumina reflectoarelor şi numai văzându-i poate ghici personalitatea purtătorului.

Eugen Cristea este un tinerel de 30-40 de ani, glumeţ şi iubitor de vacanţe, Diana Bart foarte de treabă şi, poate, blondă, Dorian Popa un puşti rebel, pasionat de sporturi extreme, iar Dana Săvuică o doamnă inteligentă, pe care orice bărbat ar fi mândru să o scoată în oraş. Acestea sunt descoperirile unui cizmar bucureştean, care se laudă că poate ghici în orice pantof. În definitiv, în cei 35 de ani de meserie, i-au trecut prin mână mii de încălţări, pe care le-a asociat cu trăsăturile fizice ale purtătorului şi, în timp, şi-a format o părere.

Pantofii de vedetă sunt specialitatea lui. Asta deoarece prin micuţul lui atelier din Bucureşti au trecut nume „grele”, precum Anda Adam, Andreea Bănică, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin. „Cel mai des vin să schimbe flecurile. Având tocuri subţiri şi înalte, nu rezistă mult timp. Andreea Bănică venea cu tocuri rupte de pe scenă sau de la anumite accidente la dans. De multe ori îi trimitea prin soţul ei, Lucian, care aştepta lângă mine până îi reparam. Multe personalităţi marcante, inclusiv demnitari, îşi trimit pantofii la reparat prin menajere, şoferi şi bone filipineze”, povesteşte domnul Luca. 

De la încălţări de sute de euro care trebuiau doar lărgite, până la cele mai modeste ghete, toate au trecut prin mâna cizmarului nostru, care a ajuns expert în asocierea pantofului cu purtătorul. Am vrut să-i testăm abilităţile şi să vedem ce secrete putem afla despre unele vedete, cărora le-am împrumutat pantoful. Citiţi şi minunaţi-vă!

Pe Dana Săvuică ar invita-o în oraş


    Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

Cu un ochi la pantoful crem şi unul la cel negru, pe care îi ţinea în mâini, cizmarul Luca s-a gândit că, dacă ar fi să aleagă între purtătoare, ar alege-o pe ultima. „Este mai matură, mai inteligentă, stilată. Se pare că se trage dintr-o familie de intelectuali. Cu ea m-aş mândri să ies in oraş. Pare o persoană îngrijită, curată”. Dana s-a bucurat că personalitatea ei a fost aşa uşor de citit într-o pereche de pantofi, mai ales că e o mare iubitoare de încălţări. „Am zeci de perechi pe care le păstrez şi le îngrijesc foarte bine. Aceştia sunt nişte pantofi ai unui brand spaniol renumit pentru calapodul extrem de confortabil”, a spus Dana.

«Diana Bart lucrează în televiziune?»

De cum a văzut pantoful crem şi elegant al Dianei Bart a şi ghicit că purtătoarea lucrează în televiziune, ca prezentatoare. „E o domnişoară de 21-30 de ani, subţirică (50-55 kg), veselă şi foarte de treabă. Cred că e blondă sau şatenă”. Rămâne de văzut dacă Diana, prezentatoarea emisiunii Click! de la Prima Tv, îşi va schimba culoarea părului ca să se asorteze cu patofii, aşa cum crede cizmarul nostru că se potriveşte.

Dorian Popa ar trebui să treacă pe la el

Dorian Popa, la interviuri jpeg

De cum a pus mâna pe gheata lui Dorian Popa, cizmarul a observat că a fost „purtată la greu”. „Este vorba despre un puşti de 15-21 de ani, nu? Un tânăr rebel, plin de viaţă, iubitor de sporturi extreme. Se dă cu rolele, cu placa... Ghetele au talpa cam uzată, dar dacă dă pe la mine, poate să-i mai poarte încă doi ani”, i-a transmis cizmarul. 

Eugen Cristea: «M-a citit»

„Purtătorul acestor pantofi are între 17 şi 45 de ani, este glumeţ, vesel şi iubeşte călătoriile. Pot să spun că merge mult pe jos, astfel, preferă încălţările practice, comode. Nu ar strica să aibă mai multă grijă de ele, par purtate la greu”, a spus cizmarul, după ce a contemplat câteva secunde pantoful lui Eugen Cristea. „M-a citit, aşa e. Mai puţin cu vârsta, însă cred că s-a referit la sufletul meu tânăr, nu la anii din buletin”, a răspuns, printre hohote de râs, actorul.

Dana Săvuică şi a lansat prima carte în luna mai a acestui an  jpeg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net