Peste 50 de amenzi la priveghiul interlopului Aly Sadoveanu. Ce au găsit polițiștii la fața locului

Ultima actualizare:

    Interlopul Aly SadoveanuFoto: Arhivă personală
Interlopul Aly SadoveanuFoto: Arhivă personală

Aurel Trandafir (42 de ani), zis Aly Sadoveanu, a fost executat în Anaheim, SUA, în data de 24 ianuarie, de partenerul său, Florin Răducanu (37 de ani), zis Americanul. Trupul său neînsuflețit a fost adus în țară luni, în jurul orei 20.30, cu un zbor cargo.

Poliția a intrat în alertă pentru că se așteaptă la o înmormântare asemânătoare cu cea a interlopului Emi Pian, cu lăutari și multe persoane care să plângă la căpătâiul acestuia, situație interzisă în perioada pandemiei. De asemenea, oamenii legii sunt atenți și la posibilitatea începerii unor dispute între clanurile de interlopi din Capitală. 

Trupul neînsuflețit al lui Alișor Sadoveanu a fost dus la casa acestuia din Chitila, unde vor începe pregătirile de înmormântare. La casa lui Sadoveanu erau deja mai multe persoane și lăutari cunoscuți care îl așteptau încă de duminică, informează newsweek.ro. Polițiștii s-au deplasat la fața locului miercuri, 10 martie, și au împărțit peste 50 de amenzi participanților.

„În cursul zilei de astăzi, polițiștii din Ilfov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul în fața unui imobil de pe o stradă din Chitila, județul Ilfov, sunt strânse mai multe persoane. La fața locului au intervenit echipaje de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Ilfov care au stabilit faptul că mai multe persoane participau la priveghiul unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Ilfov. A

stfel, au fost identificate și sancționate pe tot parcursul evenimentului peste 50 de persoane care nu respectau măsurile individuale de protecție, fiind aplicate 54 de sanctiuni contravenționale conform prevederilor Legii 55/2020, în valoare de aproximativ 25000 de lei. Se continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care nu au respectat prevederile legale”, informează IPJ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net