Petrică Mâțu Stoian, vacanță de ”baștan” în Rusia! Cât l-a costat

image
Petrică Mâțu Stoian, la Muzeul Ermitaj

Interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian și-a dorit foarte mult să viziteze Moscova și să vadă nopțile albe din Sankt Petersburg. Dorința i-a s-a împlinit în această vară, dar nu a fost un vis tocmai ieftin.

Petrică Mâțu Stoian și-a făcut vacanța în Rusia la sfârșitul lunii iunie, alături de un grup de prieteni. După ce a vizitat Kremlinul și Biserica Sf. Vasile din capitala Rusiei, artistul s-a îmbarcat de un vas de croazieră, cu destinația Sankt Petersburg, ca să vadă celebrele nopți albe.

Fenomenul se explică prin faptul că orașul se află în apropierea Cercului Polar. Petrică Mâțu Stoian a stat câteva zile în Veneția Nordului, cum mai e numit orașul, unde noaptea se transformă într-o seară timpurie, astfel încât la orele 23:00 poți citi ziarul pe stradă, ca în plină zi.

image
Petrică Mâțu Stoian, la Muzeul Ermitajfoto: arhivă personală

Artistul s-a plimbat pe malul Nevei și a vizitat Muzeul Hermitage, cea mai mare galerie de artă din Rusia. Artistul a scos din buzunar peste 2.000 de euro pentru această vacanță, însă nu regretă că a ales Rusia.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
marcela fota
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif