Petric─â M├ó╚Ťu Stoian, vacan╚Ť─â de ÔÇŁba╚ÖtanÔÇŁ ├«n Rusia! C├ót l-a costat

image
Petric─â M├ó╚Ťu Stoian, la Muzeul Ermitaj

Interpretul de muzic─â popular─â Petric─â M├ó╚Ťu Stoian ╚Öi-a dorit foarte mult s─â viziteze Moscova ╚Öi s─â vad─â nop╚Ťile albe din Sankt Petersburg. Dorin╚Ťa i-a s-a ├«mplinit ├«n aceast─â var─â, dar nu a fost un vis tocmai ieftin.

Petric─â M├ó╚Ťu Stoian ╚Öi-a f─âcut vacan╚Ťa ├«n Rusia la sf├ór╚Öitul lunii iunie, al─âturi de un grup de prieteni. Dup─â ce a vizitat Kremlinul ╚Öi Biserica Sf. Vasile din capitala Rusiei, artistul s-a ├«mbarcat de un vas de croazier─â, cu destina╚Ťia Sankt Petersburg, ca s─â vad─â celebrele nop╚Ťi albe.

Fenomenul se explic─â prin faptul c─â ora╚Öul se afl─â ├«n apropierea Cercului Polar. Petric─â M├ó╚Ťu Stoian a stat c├óteva zile ├«n Vene╚Ťia Nordului, cum mai e numit ora╚Öul, unde noaptea se transform─â ├«ntr-o sear─â timpurie, astfel ├«nc├ót la orele 23:00 po╚Ťi citi ziarul pe strad─â, ca ├«n plin─â zi.

image
Petric─â M├ó╚Ťu Stoian, la Muzeul Ermitajfoto: arhiv─â personal─â

Artistul s-a plimbat pe malul Nevei ╚Öi a vizitat Muzeul Hermitage, cea mai mare galerie de art─â din Rusia. Artistul a scos din buzunar peste 2.000 de euro pentru aceast─â vacan╚Ť─â, ├«ns─â nu regret─â c─â a ales Rusia.

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
carmen iohannis presidency.ro
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
lidia buble png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg