Povestea cruntă de viață a lui Nicolai Tand. Celebrul bucătar a îndurat adevărate chinuri: „Am mâncat conservă de pisici”

Drumul spre succes este plin de provocări și situații menite să ne întărească, iar Nicolai Tand se numără printre vedetele noastre de succes, însă cu un trecut plin de provocări și lipsuri. Înainte de a fi un bucătar desăvârșit, a îndurat foamea și lipsa unui trai decent pe străzile din Franța. 

image

Cunoscutul bucătar de la „Neața cu Răzvan și Dani” și-a expus public povestea de viață. În tinerețea lui, Nicolai Tand a muncit fără oprire pentru a-și putea clădi un viitor lipsit de griji. Află din rândurile de mai jos povestea sa de viață. 

„N-am avut nimic!”

Prezent în podcastul găzduit de Mihai Morar, faimosul bucătar și-a pus sufletul pe tavă și, fără rețineri, a mărturisit cum în tinerețe a luat decizia de a pleca în Franța, iar pentru a pune ban pe ban a făcut mai multe sacrificii: se hrănea cu mâncare de pisici și se spăla în băile comunale. 

„Cum să nu faci foamea? Eu am mâncat și conservă de pisici. Când am stat în Italia, să trec în Franța, aveam un băiat de la asociații de unde dădea de mâncare gratis și-mi dădea o caserolă, un iaurt, un fruct, dormeam în niște parcări abandonate de mașini.

N-am avut nimic când am mâncat conservă de pisici. Știu că mergeam la Paris și stăteam la o casă părăsită, părăsită însemnând că mureau bătrânii, nu avea curent, stăteam pe acolo o lună, două, până se prindeau vecinii. Nu aveam o locație fixă”, a povestit Nicolai Tand în podcastul găzduit de Mihai Morar pe YouTube - „Fain & Simplu”.

Nicolai Tand locuia în case părăsite 

După ce termina de vândut ziare la periferia Parisului, Nicolai Tand și celelalte persoane care erau în aceeași situație se odihneau în casele părăsite ale bătrânilor care mureau. 

„Ziua vindeam ziare. Mergeam în afara Parisului, ne plimbam, vizitam, magazinele la care vindeam ziare se închideau la ora 12.

Iar la ora 1 ne strângeam toți care vindeam, mâncam, luam un suc, să nu stăm în casele alea părăsite, apoi mai plecam seara. Făceam baie la baia comunală. Făceam baie de două ori pe săptămână, să mergem la biserică, o biserică românească. Dacă aș scrie cu detalii, aș face o carte”, a continuat Nicolai Tand.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
colaj jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net