Povestea pozelor în care Bianca Drăgușanu apare desfigurată: "Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat"

bianca batuta jpeg
Bianca Drăgușanu a făcut publice mai multe imagini în care apare vânătă și umflată la fațăFoto: arhivă personală

Bianca Drăgușanu (38 de ani) este dispusă să meargă până la capăt și vrea ca fostul soț, Alex Bodi (37 de ani), să plătească pentru violențele repetate la care a supus-o timp de doi ani de zile.

La ora actuală există un dosar pe rol, făcut pe baza unei plângeri penale depuse de Bianca Drăgușanu în urmă cu doar două luni. La dosar există nu mai puțin de patru certificate medico-legale, scoase de blondă în urma bătăilor crunte primite de la fostul soț.

Bianca își caută dreptatea în instanță

0e8d3ad5 b66c 4515 b23d 106021e0e99a jpeg
în 3 decembrie 2020, la prima încercare de a divorța la notar, Bianca era din nou bătutăFoto: arhivă personală

Bianca Drăgușanu își caută dreptatea în instanță pentru bătăile repetate încasate timp de doi ani de la fostul său soț, Alex Bodi. După ce a făcut publice imaginile șocante în care apare cu fața desfigurată și tumefiată de la loviturile încasate din partea afaceristului, vedeta a declarat că vrea ca Alex Bodi să plătească pentru violențele și umilințele la care a supus-o.

Bianca Drăgușanu a scos patru certificate medico-legale

gabi badalau jpeg
Imagine din 1 octombrie 2020Foto: arhivă personală

Bianca a dezvăluit că și-a scos patru certificate medico-legale în urma bătăilor încasate de la Alex Bodi, ultimul datând de acum patru luni. Mai mult, a depus în urmă cu doar două luni și o plângere penală împotriva fostului soț.

“Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Eu pot arăta mesajele cu dublu sens, pe care mi le trimite și acum. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză. Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci. Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege” , a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Alex Bodi: ”Bianca vrea să mă șantajeze. Poate să facă 50.000 de plângeri”

Alex Bodi se află în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile, acesta fiind deja acuzat într-un dosar de prostituție și proxenetism. În contextul în care Bianca Drăgușanu i-a făcut lui Bodi plângere penală pentru violențe și agresiuni repetate, situația omului de afaceri se complică. Acesta ar putea înfunda pușcăria pentru violențele repetate aplicate Biancăi Drăgușanu.

“Doamna declară multe chestii referitoare la mine, dar nu are credibilitate. Nu vreau să mai intru în jocul ei. Ea a fost împreună cu mine din septembrie 2018 și ne-am despărțit anul trecut în octombrie. Imaginile pe care le-a publicat sunt de acum doi ani de zile, sunt lucruri pe care eu mi le-am asumat public. Poate să facă și 50.000 de plângeri, dar trebuie să le și susțină. Plângerile trebuie făcute în maxim 20 de zile. Care este motivul pentru care mă atacă după ce nu ne-am văzut patru luni, pe ce bază? Ea mi-a făcut plângere anul trecut că eu i-am rupt picioarele și picioarele ei erau rupte de fostul iubit. Încearcă să mă atace din toate părțile și să mă șantajeze. Problema ei este că o ignor total și nu știe ce să mai facă”, a declarat Alex Bodi, pentru Antena Stars.

image
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost căsătoriți 7 luniFoto: arhivă

Gabi Bădălău a recunoscut: ”Da, am o poveste de dragoste cu Bianca!”

Scandalul cu Alex Bodi a pus în umbră relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. S-a zvonit chiar că aceștia s-ar fi despărțit, după ce Gabi Bădălău a fost surprins ieșind în club aseară cu trei femei, pe care le-a dus și acasă la el.

“Nu există nici o despărțire. Nu s-a despărțit nimeni, nu a murit nimeni, relațiile dintre mine și Bianca sunt civilizate. Bianca e o fată foarte mișto, suntem prieteni. Da, am fost la club, m-am întors cu vecinele mele, le-am condus acasă. Stau pe palier cu mine fetele. Bianca avea mașina la aeroport, dacă îmi cerea mă duceam s-o iau. Nu există capricii, între noi totul e perfect. Totul se întâmplă cu un scop. Da, am o poveste dragoste cu Bianca”, a declarat Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show, recunoscând, în premieră, povestea de dragoste dintre el și Bianca Drăgușanu. Cei doi nu vor petrece însă împreună Ziua Îndrăgostiților, pentru că Gabi Bădălău va merge la Agigea, la Claudia Pătrășcanu, să-și vadă băieții. “Azi merg să-mi văd copiii, e weekend-ul meu. Petrec cu copiii Ziua Îndrăgostiților”, a mai spus omul de afaceri.

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tate  jpg
index (1) webp
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp