Poze rare cu Ştefan Bănică sărutându-şi soţia. Ce tandru e cu graviduţa Lavinia

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. se distrează ca doi adolescenţi
Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. se distrează ca doi adolescenţi

Sunt rare ipostazele în care Ştefan Bănică este drăgăstos în public, dar de când a aflat că soţia îi va dărui un copil datele problemei s-au mai schimbat. Imagini cu artistul care face risipă de gesturi tandre şi râde alături de soţia sa au apărut pe pagina de Instagram a Laviniei. Aici, până de curând solista nu lăsa fanilor decât poze cu ea din concerte sau vacanţe, viaţa privată fiind un capitol la care cei doi soţi au convenit să fie extrem de discreţi.

Ştefan Bănică ne-a mai arătat în ultimii ani latura lui de familist. A fost surprins de mai multe ori de fotoreporterii Click! în parc alături de copiii lui, Violeta, din relaţia cu Andreea Marin, şi Radu, din cea cu Camelia Constantinescu, dar mai puţin l-am văzut cum se comportă cu jumătatea lui.


    Lavinia Pârva va aduce pe lume un băieţelFoto: Blitz
Lavinia Pârva va aduce pe lume un băieţelFoto: Blitz

Lavinia Pârva a dat însă din casă şi ne-a arătat şi ipostaza de soţ iubitor a lui Bănică. Într-o serie de imagini, publicate de brunetă pe Instagram, Ştefan Bănică şi Lavinia au oferit cadre speciale cu ei într-un moment pe care l-au savurat la maximum. Cei doi râd cu poftă în timp ce se răsfaţă cu o îngheţată.

Lavinia Pârva va aduce pe lume un băieţel
Lavinia Pârva va aduce pe lume un băieţel

Fanii le-au lăsat comentarii în care le transmit cât de mult îi admiră, semn că şi ei au fost uşor lua'i prin surprindere că Lavinia şi Ştefan au decis să facă publice imagini din viaţa lor privată cu care sunt atât de discreţi.

Lavinia Pârva, surprinsă pe stradă în utimul trimestru de sarcină
Lavinia Pârva, surprinsă pe stradă în utimul trimestru de sarcină

Ei s-au căsătorit departe de ochii curioşilor, în Bulgaria, iar sarcina, care la începutul verii le va aduce un băieţel, a fost anunţată de artist la unul dintre concertele sale de Crăciun, într-un moment emoţionant.

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. s-au căsătorit în secret în Bulgaria

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. sunt împreună de şase ani. Cei doi s-au căsătorit foarte discret în 2017, alegând să facă nunta doar cu apropiaţii, şi în mare secret, în Bulgaria. Spun despre ei că îşi menţin relaţia vie cu încredere, respect, pasiune şi foarte mult umor. "Eu sunt cel mai mare fan al soţului meu, încerc să fiu prezentă la concertele lui de câte ori îmi permite timpul. El are o forţă şi o energie pe care le întâlneşti destul de rar la un artist. Aşa că în permanenţă îmi doresc să învăţ de la el. Se întâmplă uneori ca preferinţele noastre muzicale să fie diferite, lucru absolut firesc", povestea recent Lavinia Pârva într-un interviu.  

Citeşte şi:

Lavinia Pârva, pictorial cu burtica de gravidă la vedere. A dezvăluit sexul copilului

Lavinia îl pune la treabă pe Bănică: “Îmi doresc un copil, ca orice femeie normală la cap”

dog 1168663 1920 jpg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg