Prigoană își însoară moștenitorul în America EXCLUSIV


    După ce a fost mire  de șase ori, Silviu  Prigoană va fi socru  mare pentru prima dată
După ce a fost mire de șase ori, Silviu Prigoană va fi socru mare pentru prima dată

Bucurie mare în familia lui Silviu Prigoană. Pentru prima dată, afaceristul va fi socru mare, căci fiul său cel mare se însoară weekendul viitor. Honorius a ales să-şi unească destinul cu fata pe care o iubeşte de nouă ani. Cununia civilă va avea loc în America, acolo unde locuiesc părinţii fetei.

Încă de săptămâna trecută, tot familionul lui Prigoană s-a îmbarcat în avion şi a luat direcţia America. Silviu, alături de soţia sa Mihaela, de cel de-al doilea fiu - Silvius, dar şi de cei doi copii pe care-i are cu Adriana Bahmuţeanu, Eduard şi Maximus, va asista la cel mai important eveniment din viaţa lui. Băiatul său cel mare, Honorius (29 de ani), se însoară weekendul următor cu logodnica sa, Corina Bode (28 de ani), fata pe care a cunoscut-o în urmă cu nouă ani la nunta unor prieteni comuni, în America.


    Corina și Honorius sunt  împreună de nouă ani
Corina și Honorius sunt împreună de nouă ani

Cei doi au urmat cursurile universitare în Chicago, iar relaţia  s-a închegat de la an la an, astfel încât băiatul lui Prigoană a cerut-o în căsătorie anul trecut şi au stabilit data nunţii pentru 2016. Bruneta, care va deveni doamna Prigoană peste doar trei zile, trăieşte peste Ocean împreună cu părinţii ei încă de pe vremea când era copil, iar de când l-a cunoscut pe Honorius a făcut naveta între continente.

Frumoasa a absolvit facultatea de Jurnaslism şi Actoria, la universităţi din America, iar cu aceste atuuri intelectuale l-a cucerit rapid şi pe tata socru Prigoană, astfel că afaceristul i-a dat imediat binecuvântarea fiului său pentru a o lua de soţie. Seniorul i-a iertat chiar şi faptul că viitoarea noră a mai fost căsătorită, la vârsta de 19 ani, împotriva voinţei părinţilor ei, ba chiar i-a dat  prin 2012 funcţia de manager la televiziunea pe care o patronează, şi anume Etno TV.

Aşadar, Honorius şi Corina vor ajunge în faţa ofiţerului stării civile, sâmbătă, la primăria din Chicago, acolo unde vor fi prezenţi părinţii lor, dar şi câteva rude apropiate. După ce vor deveni soţ şi soţie, cei doi vor rămâne în America, unde vor avea parte de o vacanţă, şi vor reveni în România pe 15 septembrie. 

Silviu Prigoană, tată pentru șapte copii

Afaceristul Silviu Prigoană are o familie numeroasă. Acesta are patru copii din două căsnicii și încă trei, vitregi, din căsătoria cu Mihaela Botezatu, femeia în vârstă de 36 de ani cu care s-a însurat în primăvara acestui an. Astfel, din prima căsnicie, Prigoană are doi băieți, pe Honorius (29 de ani) și pe Silvius (25 de ani), și încă doi din cea cu vedeta Adriana Bahmuțeanu, Maximus (8 ani) şi Eduard Gabriel (6 ani). Acrtuala soție are trei copii: Ionuţ Alexandru (8 ani), Ana Maria (7 ani) şi Alexandra (5 ani). În iulie, au avut parte de prima vacanță în formulă completă, când au plecat în Germania, la cel mai mare parc de distracție. 

Honorius are un apartament de 1.000.000 de dolari în Chicago

Cât timp a învăţat la Chicago, Honorius a fost răsfăţat de tatăl său, pe măsura averii sale. Astfel, fiul cel mare a primit cadou un apartament de lux într-o clădire exclusivistă chiar pe malurile Lacului Michigan. Iniţial, Silviu Prigoană a cumpărat în acest zgârie nori două apartamente similare pe care a dat câte 850.000 de dolari. Cu dotările aferente, apartamentele au ajuns la valoarea de 1.000.000 de dolari fiecare. Cel de-al doilea era pregătit pentru Silvius, fiul mijlociu, dar cum acesta a fost interesat de meleagurile natale mai mult decât de America, în 2010 seniorul a vândut locuinţa în pierdere, cu doar 695.000 de dolari. Acum, Prigoană figurează ca proprietar al unui apartament din zgârie nori, cu o suprafaţă de aproape 200 mp şi cu o vedere impresionantă asupra lacului. 

Corina și Honorius sunt  împreună de nouă ani
Corina și Honorius sunt împreună de nouă ani
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png