Prima poreclă a lui Adrian Mutu și povestea ei: „Am mâncat 7 porții de paste cu nucă”

adrian mutu la reteaua de idoli jpeg
Adrian Mutu, înainte de a-și transforma toată danturaFoto: TVR

Fanii fotbalului îl cunosc pe Adrian Mutu, selecționerul echipei naționale U21 al României, drept „Briliantul” sau „Il Fenomeno”, așa cum l-au alintat suporterii italieni pentru care a devenit un idol.

În copilărie însă s-a ales cu un alt supranume, Broni. Totul după ce fostul internațional a mâncat șapte porții de macaroane cu nucă și zahăr, cât aproape jumătate din lot.

Poreclele lui Adrian Mutu și care e povestea lor

„Cred că aveam în jur de 10 ani… Eram în în cantonament în Ucraina, la Odessa și am mâncat cam multe porții de paste cu nucă și zahăr… ceva de genul acesta. Mai precis 7 porții.

Îmi amintesc că la sfârșit eram foarte plin. M-a văzut atunci antrenorul, domnul Mihai Ianovschi și a spus „Ai mâncat ca un brontosaur”. Și așa m-am ales cu porecla”, a povestit Adrian Mutu, invitatul Irinei Păcurariu la „Rețeaua de idoli”.

Noul sezon al emisiunii difuzate de TVR 2, „Rețeaua de idoli”, a debutat în forță cu un interviu în exclusivitate cu Adrian Mutu. Emisiunea poate fi revăzută duminică, 28 martie, de la ora 21.00.

image
Foto: TVR

„Am mai multă răbdare cu oamenii în general și niciodată nu m-am uitat la un jucător compându-l cu mine. Pentru că fiecare are talentul său și este unic. Momente tensionate nu am avut parte pentru că sunt niște băieți foarte disciplinați. Am avut noroc”, spune fostul international că s-a schimbat în viața lui de când e antrenor.

Printre dezvăluirile făcute de invitatul Irinei Păcurariu, se numără și un vis mai puțin cunoscut și anume acela de a antrena Fiorentina, dar și părerea sa despre talent în fotbal: „Chiar ieri vorbeam cu cineva și îmi spunea că munca în fotbal, dacă este făcută așa cum trebuie, bate talentul. De fapt, în toate sporturile, nu numai în fotbal. Talentul doar te califică, dar trebuie să îl cultivi.

Ca să ajungi să îți pui în valoare talentul îți trebuie pregătire fizică și seriozitate că altfel te pierzi pe drum”, a mai spus Adrian Mutu la „Rețeaua de idoli”.

stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
Ce este bine să faci pe timp de caniculă  Reguli de aur de la specialişti jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg