Prima reacție a lui Aurel Pădureanu după decesul Corneliei Catanga: «A murit sufletul meu»


    Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut nuntă în 2014foto: arhivă personală
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut nuntă în 2014foto: arhivă personală

Vestea șoc a dimineții, decesul Corneliei Catanga, a căzut ca o bombă în lumea artistică și nu numai. Cel mai afectat de dispariția artistei este Aurel Pădureanu, soțul acesteia, care ne-a mărturisit, cu o voce stinsă, înecată în lacrimi: "Sunt distrus".

Contactat de Click! în această dimineață, Aurel Pădureanu ne-a confirmat că iubita lui soție a trecut în neființă. "Da, a murit sufletul meu. Sunt distrus". Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au trăit mai bine de 3 decenii împreună. În octombrie 2014, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi artişti şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar petrecerea a avut loc la restaurantul Mărul de Aur. Mireasa, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Jurnalista Mara Bănică a anunțat tragedia, pe Facebook. ”Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică.

Cornelia Catanga, biografie

Născută pe 9 martie 1958, într-o familie de lăutari din satul buzoian Zeletin, Cornelia Catanga este unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică lăutărească din România. Inspirată de muzica unora ca Romica Puceanu, Dona Dumitru Siminică, Ioana Radu şi Maria Tănase, ea a început să cânte la acordeon în copilărie. A fost descoperită de Toni Iordache şi a ajuns să cânte cu cei mai mari lăutari ai anilor 1970. Primul album l-a lansat abia în 1989. Ea a interpretat atât melodii ţigăneşti, cât şi ruseşti, şi a colaborat, între alţii, cu Sfinx Experience, Nicu Constantin şi Loredana. Catanga era căsătorită cu Aurel Pădureanu, cu care a interpretat pe aceeaşi scenă mai bine de 20 de ani.

Citește și:

Cornelia Catanga a murit! Cântăreața a fost răpusă de Covid-19 la 63 de ani

Drama Corneliei Catanga: a cântărit 850 de grame la naștere și a fost aruncată sub pat

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg