Prima reacție a lui Aurel Pădureanu după decesul Corneliei Catanga: «A murit sufletul meu»


    Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut nuntă în 2014foto: arhivă personală
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut nuntă în 2014foto: arhivă personală

Vestea șoc a dimineții, decesul Corneliei Catanga, a căzut ca o bombă în lumea artistică și nu numai. Cel mai afectat de dispariția artistei este Aurel Pădureanu, soțul acesteia, care ne-a mărturisit, cu o voce stinsă, înecată în lacrimi: "Sunt distrus".

Contactat de Click! în această dimineață, Aurel Pădureanu ne-a confirmat că iubita lui soție a trecut în neființă. "Da, a murit sufletul meu. Sunt distrus". Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au trăit mai bine de 3 decenii împreună. În octombrie 2014, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi artişti şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar petrecerea a avut loc la restaurantul Mărul de Aur. Mireasa, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Jurnalista Mara Bănică a anunțat tragedia, pe Facebook. ”Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică.

Cornelia Catanga, biografie

Născută pe 9 martie 1958, într-o familie de lăutari din satul buzoian Zeletin, Cornelia Catanga este unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică lăutărească din România. Inspirată de muzica unora ca Romica Puceanu, Dona Dumitru Siminică, Ioana Radu şi Maria Tănase, ea a început să cânte la acordeon în copilărie. A fost descoperită de Toni Iordache şi a ajuns să cânte cu cei mai mari lăutari ai anilor 1970. Primul album l-a lansat abia în 1989. Ea a interpretat atât melodii ţigăneşti, cât şi ruseşti, şi a colaborat, între alţii, cu Sfinx Experience, Nicu Constantin şi Loredana. Catanga era căsătorită cu Aurel Pădureanu, cu care a interpretat pe aceeaşi scenă mai bine de 20 de ani.

Citește și:

Cornelia Catanga a murit! Cântăreața a fost răpusă de Covid-19 la 63 de ani

Drama Corneliei Catanga: a cântărit 850 de grame la naștere și a fost aruncată sub pat

FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg