Primele declarații ale lui Mihai Tudose după ce a ieșit din operație. Își reia activitatea în două zile

image
Mihai Tudose a publicat primul mesaj pe rețelele de socializare după ce a ieșit din operația unde i-au fost montate trei stenturi la inimăFoto Facebook

Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a făcut infarct marți, 26 martie, și a fost dus de urgență la spital. Politicianul Pro România se afla într-un restaurant atunci când a început să se simtă rău, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta. Acum este conștient și stabil, iar în urmă cu câteva minute, el a publicat un mesaj pe rețelele de socializare.

În cadrul aceluiași mesaj, Mihai Tudose a anunțat că va reveni la muncă în două zile. El a acuzat oboseala ca fiind factorul principal al «micului incident», așa cum l-a denumit el. 

"Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!", a fost mesajul publicat de el pe Facebook.

Mihai Tudose a suferit un infarct și a fost operat

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din Capitală când a început să se simtă rău, potrivit Digi 24. Fostul premier avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare din 2019.

Lui Mihai Tudose i s-a făcut rău chiar înaintea evenimentului, iar colegii săi au sunat la 112. El a fost dus la clinica ”C.C. Iliescu” din București. El a fost operat și i-au fost montate două stenturi. Inima i s-a oprit de mai multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor.  Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace. La momentul de față este stabil şi conştient, fiind ţinut sub strictă supraveghere de către doctori.

Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simțit bine în ultima perioadă. Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier din partea PSD în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018. Tudose și-a dat demisia din partidul condus de Liviu Dragnea și a s-a înscris în formațiunea lui Victor Ponta.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Accident in Bratislava FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg