Primele imagini cu Andra în izolare, după ce Măruță a anunțat ca are COVID

image
Andra a anunțat că ea și familia ei vor sta în izolare 14 zileFoto: Instagram

Prezentatorul TV Cătălin Măruță s-a alăturat și el listei vedetelor care s-au infectat cu coronavirus, acesta dezvăluind recent că a fost confirmat pozitiv. Astfel, atât el cât și cei apropiați, care au luat în ultima perioadă contact cu acesta, au intrat automat în izolare.

 „Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris Andra în mediul online. Cântăreața a publicat mai multe filmulețe cu fetița ei și a lui Măruță, Eva, ambele declarând că se simt bine. Măruță le-a filmat pe cele două în timp ce cântau una dintre melodiile artistei.

Familia Măruță, acasă, în izolare

Cătălin Măruță a anunțat, pe pagina sa de Instagram, că va sta acasă 14 zile, cu familia sa, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. El se simte bine și va continua să apară, de acasă, la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Totuși, nu este clar momentan dacă toți membrii familiei sale au coronavirus sau nu. Pentru moment, David, fiul celor doi, nu a apărut în imagini și filmulețe alături de ei.

image
Andra și Eva se simt bineFoto: Instagram

Măruță a susținut că el, Andra și Eva sunt într-o „gașcă”, dând de înțeles că au toți trei COVID, în timp ce David este în altă „gașcă”, acest lucru putând să însemne că băiețelul nu s-a infectat încă. Prezentatorul nu a oferit însă mai multe detalii și nici nu a spus explicit dacă și restul membrilor familiei Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. 

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg