Primele imagini de la nunta Augustei Lazarov! A arătat ca o prințesă


    Andreas Petrescu (39 de ani) și Augusta Lazarov (40 de ani) s-au cununat religios duminică, 27 septembriefoto: Arhiva Personală
Andreas Petrescu (39 de ani) și Augusta Lazarov (40 de ani) s-au cununat religios duminică, 27 septembriefoto: Arhiva Personală

Șefa departamentului Divertisment de la Antena 1, Augusta Lazarov (40 de ani), și scriitorul Andreas Petrescu (39 de ani) și-au spus „Da!” în fața lui Dumnezeu, a familiei și a celor mai apropiați prieteni. Cei doi și-au unit destinele la cununia religioasă care a avut loc duminică, 27 septembrie.

Totul s-a întâmplat la Biserica Albă din București, unde cei doi miri au și-au strâns prietenii pentru a le fi martori.

Cununia religioasă a fost una restrânsă, la care au participat numai cele mai apropiate cunoștințe ale cuplului, printre care foarte puține personalități din lumea showbiz-ului românesc, vedeta dorindu-și o nuntă secretă. După ceremonia religioasă, invitații se distrează la petrecerea organizată la restaurantul Radisson din Capitală.

Iată cum a decurs cununia religioasă

Augusta a venit îmbrăcată într-o rochie de un roz foarte deschis, lungă, ușor bufantă, care a făcut-o să arate ca o adevărată prințesă. Buchetul de mireasă de un mov-liliachiu a ieșit foarte bine în evidență în contrast cu ținuta, dar s-a asortat și cu batista și trandafirul din pieptul lui Andreas. Nici ținuta băiețelului lor nu a rămas neobservată, pentru că Luca nu a lipsit de la ceremonie, iar părinții l-au îmbrăcat într-un costumaș foarte special.

La ceremonie a participat și Ozana Barabancea, una dintre membrele juriului „Te cunosc de undeva”. Vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă până în pământ, asortată la ochelarii de vedere cu rame de aceeași culoare.

Cum s-au cunoscut

Augusta Lazarov și Andreas Petrescu s-au îndrăgostit în luna ianuarie a anului 2014, la un spectacol. Cei doi au împreună un copil, Luca, în vârstă de aproape un anișor, fiind născut la 18 decembrie 2014. De atunci, cei doi au împărtășit o iubire ca în povești: „Augusta oferă enorm din sufletul ei, când iubește folosește tot pentru a-și exprima dragostea: aerul din jurul nostru, gândurile, zâmbetul și albastrul ăla de Augusta, pe care îl are în ochi”, ne povestea Andreas, în vara anului 2014.

Numele Augustei este strâns legat de cel al lui Valeriu Lazarov, cel mai cunoscut producător de televiziune din România. Acesta s-a stins din viaţă la 11 august 2009, la vârsta de 74 de ani și a lăsat în urmă o avere estimată la 50 de milioane de euro.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg