Primele poze cu Dani Oțil și iubita “Miss Funduleț”. În realitate se vede diferența de înălțime

18 ianuarie 2019
Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, arată bine și din față, și din spate jpeg
Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, arată bine și din față, ți din spate

Dani Oțil (38 de ani) a început anul cum nu se putea mai bine. Matinalul de la Antena 1 are spor și la emisiune, și în afacerea cu restaurantul, în proiectele de imagine, dar și în amor. Dani are o relație discretă și frumoasă cu o superbă șatenă care mănâncă sport pe pâine. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu ei doi.

Gabriela Prisăcariu are 26 de ani, un corp ca trestia, abdomen plin de pătrățele și un posterior care i-a adus porecla de “Miss Funduleț”. De câteva luni are și un iubit celebru, pe Dani Oțil, care după povestea cu Mihaela Rădulescu, încheiată în 2014, nu și-a mai asumat public nici o relație amoroasă. Iată însă că frumoasa Gabriela i-a intrat în viață, în inimă și în planurile de viitor, iar finalul de an i-a găsit împreună, într-o vacanță, în Peru. Pozele de pe rețelele sociale au fost publicate separate, Dani și Gabriela nu apăreau împreună în același cadru, însă fotoreporterii Click! au reușit să-i surprindă în București. De remarcat că frumoasa Gabriela arată și în realitate la fel ca pe Instagram, semn că nu are nevoie de prea multe retușuri.

stanga
dreapta
image
image
image
image
dani otil iubita gabriela prisacariu 4 0 jpeg
image
dani otil iubita gabriela prisacariu 6 0 jpeg
image

Cei doi au fost la un restaurant din zona Grădina Icoanei, cât timp au mâncat au zâmbit și vorbit întruna, au avut o conversație reală, nu au stat cu ochii în telefoanele mobile, semn că nu se mai satură unul de celălalt. La plecare, Dani a luat-o de braț pe Gabriela, iar în acel moment diferența de înălțime a ieșit la iveală. Dar așa e când te-ai cuplat cu un fotomodel, iar tu ai 1,75 metri înălțime, iar ea, 1,80. Însă, cum spune o vorbă devenită virală, în poziție orizontală nu mai contează înălțimea, așa că prezentatorul de la Antena 1 nu are de ce să-și facă probleme. La un moment dat s-au inversat rolurile, iar Gabriela a fost cea care l-a luat de braț pe Dani Oțil.

Cine este iubita lui Dani Oțil

Mama Natură a fost extrem de generoasă cu tânăra Gabriela Prisăcariu, însă și ea a depus eforturi. Din poze se poate vedea că ar fi beneficiat de un implant mamar, însă legat de posterior aici a fost doar meritul ei. Blondina mănâncă sport pe pâine, iar anumite tipuri de exerciții dezvoltă armonios mușchii fesieri. Așa a ajuns să primească porecla de "Miss Funduleț".

Gabriela Prisăcariu jpeg
Gabriela Prisăcariu

După ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune a postului, "Te vreau lângă mine", de la Kanal D. Iată ce declarații a făcut la vremea aceea: "Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta".

image
Gabriela Prisăcariufoto: arhivă personală
banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7 anda adam 40 de ani 1 jpg jpeg
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp