Primele poze cu Florin Piersic după operație! Cum a fost dat de gol actorul


    Irina Păcurariu i-a luat un interviu de suflet lui Florin Piersic. materialul va fi difuzat duminică, la TVR2foto: TVR2
Irina Păcurariu i-a luat un interviu de suflet lui Florin Piersic. materialul va fi difuzat duminică, la TVR2foto: TVR2

Irina Păcurariu a filmat recent o ediție specială a emisiunii ”Rețeaua de idoli” (TVR), difuzată duminică, de la orele 18.00, cu marele artist Florin Piersic. Cu acest prilej, vedeta tv a confirmat, pe Facebook, zvonurile că Mărgelatu a suferit o operație la genunchi. După un concediu medical de trei luni, Florin Piersic (83 de ani) revine luna aceasta cu piesa ”Străini în noapte”, pe scena Teatrului Național din București.

Lui Florin Piersic  nu-i place să fie compătimit, astfel că a negat episodul medical prin care a trecut în luna aprilie, când a suferit o operație la genunchi: ”Am 83 de ani, o vârstă fragedă zic eu (râde – n.r.) şi este normal să am grijă de mine, să mă întreţin, pentru că vreau să vă mai bucur un pic cu piesele mele. Se vaită de dureri de genunchi ăia de 50 de ani, darămite eu. Vin aici la Bucureşti la un fel de întreţinere. Nu am fost nici operat de urgenţă, nici nu am probleme cu picioarele. Văd că voi (presa - n.r.) vreţi să mă omorâţi. Am colegi care s-au neglijat şi nu se simt deloc bine, aşa că am decis să am grijă de mine şi să fiu mereu în formă. Merg la înot, ridic greutăţi, fac sport, joc baschet”, menționa Florin Piersic, la începutul anului, pentru Click!

Florin Piersic a făcut recuperare medicală, după operația la genunchi

Deși chiar și apropiații lui, inclusiv Medeea Marinescu, au susținut atunci că actorul este internat doar pentru analize de rutină, în aceeași lună, pe 22 aprilie, Florin a amânat spectacolul ”Străini în noapte”, care se va juca pe 17 iunie.

Florin Piersic este în formă la 83 de ani
Florin Piersic este în formă la 83 de ani

Iată însă că, azi, Irina Păcurariu l-a dat de gol pe actor, într-o postare pe Facebook. ”Cea mai faină treabă când stai față în față cu Florin Piersic câteva ore e că pricepi de ce oameni ca el n-o să dispară niciodată. Da, are 83 de ani, e șarmant altfel decât era ca Mărgelatu și merge încet, după mai bine de o lună de recuperare pentru o intervenție chirurgicală la genunchi. Mintea e însă e la fel de vie ca oricând, are un ușor aer nostalgic, e mai generos cu amintirile, mai blând cu ceilalți și parcă mai atent la ceea ce spune. Maestrul scenei românești are mare grijă de sănătatea lui, susținând adesea că ia foarte multe vitamine, iar fotoreporterii Click! l-au surprins, de-a lungul vremii, în timp ce se bronza la un ștrad bucureștean sau ieșind de la sala de sport, unde face exerciții fizice ușoare. Florin Piersic este atent și la alimentație, fanii întâlnindu-l adesea în piață, de unde cumpără brânzeturi proaspete.

Citește și:

Legende şocante despre vedete pe vremea lui Ceauşescu. Benone, Nadia şi Piersic, în poveşti care îţi dau fiori

Le-a iubit, dar nu s-a însurat cu ele. Femeile pentru care Florin Piersic a făcut o pasiune nebună!

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png