Primele semne care anunțau un divorț între Daniela Nane și Adrian Cioroianu. Ce declarații a făcut actrița anul trecut: „Ne intersectăm doar pentru...”

Ultima actualizare:

Daniela Nane, una dintre cele mai cunoscute actrițe române, a intrat și mai mult în atenția publicului în urma veștii separării de Adrian Cioroianu și și-a refăcut viața în brațele tenorului Octavian Enache. Iată ce declara, însă, cu ceva timp înainte de separarea de fostul soț. 

Daniela Nane și Adrian Cioroianu au format un cuplu / foto: colaj Click!
Daniela Nane și Adrian Cioroianu au format un cuplu / foto: colaj Click!

În urmă cu doar câteva zile, Daniela Nane era surprinsă de paparazzi MediaFlux cum se săruta pe o stradă din București cu tânărul tenor Octavian Enache. În urma apariției imaginilor respective, actrița a postat un mesaj prin intermediul căreia anunța divorțul de Adrian Cioroianu, cel care i-a fost soț preț de 8 ani de zile. 

Daniela Nane: „Asta e formula ideală în cazul nostru” 

În urmă cu luni de zile, Daniela Nane declara despre relația cu fostul soț că era una „ideală” pentru ei, lăsând totodată loc interpretărilor conform cărora flacăra iubirii dintre ei nu mai era atât de puternică: 

„Suntem bine, fiecare în filmul lui, ne intersectăm doar pentru lucruri frumoase. Cred că asta e formula ideală în cazul nostru”, spunea Daniela Nane despre căsnicia de atunci cu Adrian Cioroianu, într-un interviu mai vechi acordat publicației viva.ro. 

Adrian Cioroianu, prima reacție după divorțul de Daniela Nane 

Acum câteva zile, fostul soț al actriței a oferit o primă reacție în urma tuturor evenimentelor desfășurate. Fostul Ministru al Afacerilor Externe al României a mărturisit că există mai multe părți ale poveștii care nu sunt cunoscute publicului, precum faptul că divorțul s-a produs cu mult timp înainte de a se afla.

De asemenea, Adrian Cioroianu a vrut să precizeze un aspect important pentru el: faptul că nu dorește să intre în mai multe detalii pe marginea acestui subiect. 

„Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un nonsubiect.

Noi doi am divorțat mai demult, nu acum, când a aflat și presa. Chiar nu vreau să intru în detalii și nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult”, pentru cancan.ro. 

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net