Principele Nicolae își botează băiatul. Ce nume va purta micuțul?

Ultima actualizare:

În primăvara acestui an a fost născut primul și singurul strănepot al regelui Mihai I, care va primi numele Majestății Sale. Principele Nicolae și Alina Maria de Roumanie au anunțat că fiul lor va fi botezat în curând și au oferit câteva detalii despre mult așteptatul eveniment.

Data de 15 aprilie 2022 va rămâne o zi mare pentru membrii comunității regale din România, căci principele Nicolae a devenit tată de băiat. Alina Maria de Roumanie și soțul său au obiceiul de a împărtăși veștile mari din viața privată cu fanii lor și nici această situație nu face excepție de la regulă. Au devenit părinți la doi ani după ce soția principelui Nicolae a născut o fetiță.

Nu rata: Fostul Principe Nicolae, în continuare ignorat de membrii familiei regale: „Nu am nevoie de un titlu să fiu reprezentant al României”

Spre surpriza multora, ea a născut la o maternitate de stat, la Polizu, mai exact și se pare că nici botezul nu se va desfășura altfel decât în familiile care nu au fost născute cu „sânge albastru”. Mihai, căci așa îl va chema pe micuț în urma săvârșirii tainei botezului, va fi creștinat ortodox la două luni după ce a venit pe lume, în doar câteva zile.

Când are loc botezul lui Mihai, fiul principelui Nicolae și al Alinei Maria de Roumanie

„Alături de soția mea, Alina Maria de Roumanie ne bucurăm să anunțam săvărșirea Tainei Sfântului Botez fiului nostru, Mihai”, a scris principele Nicolae, Nicholas Medforth Mills, așa cum îl cheamă, de fapt, pe contul său de Facebook.

Vezi și: Ce spune Nicolae al României despre relația tensionată și împăcarea cu familia regală

Pe 18 iunie Mihai va fi botezat în conformitate cu tradiția Familiei Regale din România, iar la eveniment vor participa, cu siguranță, nume cu rezonanță în showbizul autohton. Totodată, taina botezului va fi săvârșită la Catedrala Încoronării, din Alba Iulia, căci acolo și-au dorit proaspeții părinți să organizeze evenimentul. Cu privire la petrecerea de apoi nu se cunosc, cel puțin pentru moment, mai multe detalii.

Principele a publicat un album de fotografii, în memoria bunicului său

Pentru a marca domnia regelui Mihai I, principele Nicolae a decis să împărtășească o serie de fotografii cu publicul. Unele dintre acestea au fost primite în dar, la nuntă, iar altele au fost găsite în urma multor ore de căutări în arhivele regale.

„La nunta mea am primit cadou un album şi mi s-a părut un mare păcat să ţin doar pentru mine albumul respectiv. M-am gândit să împart acest cadou cu toată lumea. (…) Am început să caut şi alte fotografii. Când am găsit tot ce doream, a coincis şi cu centenarul Regelui şi am vrut să fie un cadou pentru ca toată lumea să-şi aducă aminte cine a fost Regele Mihai, cine a fost bunicul meu şi să nu uităm că am avut un om deosebit, nu numai ca personalitate de stat, dar un om deosebit şi în privat.

El s-a certat foarte mult cu tatăl lui, Regele Carol al II-lea, pentru că de când a descoperit pasiunea pentru mecanică, a apărut în faţa acestuia de mai multe ori murdar de ulei. (…) A avut şi alte pasiuni – fotografia, a filmat foarte multe video-uri pentru familie şi această pasiune a fost transmisă mai departe fiicelor lui.

Era glumeţ, foarte citit, mai ales despre inginerie, a avut pe birou reviste de la National Geographic, a fost foarte interesat de natură, a iubit animalele”, a declarat nepotul regelui Mihai, pentru Agerpres.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net