PRO TV renunță la «Supraviețuitorul»: „Ne-am învățat lecția!”


    Show-ul nu va avea un al doilea sezonfoto: PRO Tv
Show-ul nu va avea un al doilea sezonfoto: PRO Tv

Conducerea Pro TV va renunța la show-ul „Supraviețuitorul”, emisiune în care a investit foarte mult. Cel mai probabil, audiențele au fost sub așteptări. Astfel, reality show-ul „Supraviețuitorul” nu va avea un al doilea sezon, potrivit spuselor lui Aleksandras Cesnavicius, directorul executiv al postului din Pache Protopopescu.

Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, întrebat dacă în 2017 vom mai vedea „Supravieţuitorul", șeful Pro TV a răspuns: „Cel mai probabil nu."

”La sfârşitul lunii august stăteam în biroul meu destul de optimist gândindu-mă că totul va fi bine acum că urma să difuzăm „Supravieţuitorul“.

După ce rezultate au început să apară a trebuit să muncim puţin mai mult. Dacă analizăm structura show-ului, şi ce l-a făcut să fie de succes la nivel internaţional, avea tot ce trebuia astfel încât să ne putem speranţele într-o reuşită. Credeam că va fi următorul format care să domine piaţa pentru următorii cinci sau zece ani. Părea un show care îţi aduce aventură, din locuri exotice, oferă poveşti interesante din partea concurenţilor, iar românii au demonstrat în multe rânduri că vor să îşi cunoască eroii.

Românilor le mai place emoţia. Toate acestea duse pe o insulă exotică, minus elementele care făceau viaţa mai uşoară, dădeau un show excelent. Avea temperatura optimă prin care toate emoţiile trebuiau să iasă la suprafaţă, avea poveşti de care te puteai prinde, avea o istorie a recordurilor de succes şi nu mai fusese pe piaţa din România.

200 de oameni au lucrat timp de trei luni în Filipine pentru a produce show-ul, un alt pariu din punct de vedere al resurselor. Dar, uneori, toate eforturile prin care ai făcut ceva corect nu conduc către rezultatul dorit. Aşa s-a întâmplat, ne-am învăţat lecţia şi pe viitor vom face lucrurile diferit”, a explicat Aleksandras Cesnavicius.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg