Pupăză de la “Trăsniţii”, profesor de televiziune


    Grig Chiroiu va preda un curs de producţie de seriale tvFoto: Arhiva personală
Grig Chiroiu va preda un curs de producţie de seriale tvFoto: Arhiva personală

Grig Chiroiu, producătorul sitcom-urilor „Trăsniţii” şi „La TV”, de la Prima TV, va preda, în premieră, un curs de producţie de seriale de televiziune. Actorul a semnat un contract de colaborare cu Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu” şi va preda, începând din această toamnă, un curs care nu a mai existat anterior în programa instituţiei, respectiv producţie de seriale TV.

Grig Chiroiu, interpretul personajului Pupăză şi producătorul celui mai longeviv sitcom din lume, “Trăsniţii”, declară că se bucură să se alăture colegilor de la Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu”.

„Mi-am dorit întotdeauna să împărtăşesc din experienţa mea în televiziune celor care îşi doresc să urmeze această carieră. Cursul de producţie de seriale TV va acoperi toate domeniile producţiei de televiziune şi sper ca, în viitor, să fac echipă, pe platourile de filmare, cu cât mai mulţi dintre cursanţii Şcolii de Televiziune “Tudor Vornicu.”

Cursul susţinut de Grig Chiroiu se va desfăşura în regim intensiv, în a doua parte a programei şcolare şi va avea o componentă practică substanţială. Elevii vor învăţa chiar pe platourile de filmare ale celor două seriale produse de Grig, “Trăsniţii” şi “La TV”.

„Noi încercăm să ne extindem constant oferta educaţională şi în fiecare an am adus câte un curs nou. Suntem foarte atenţi la tendinţele de pe piaţa media şi la ce îşi doresc cursanţii noştri. Grig adaugă valoare echipei noastre de traineri şi ofertei de cursuri pe care o avem în prezent. Sunt convins că elevii noştri vor avea enorm de învăţat de la producătorul celui mai longeviv serial din România şi poate chiar din lume”, conchide Vlad Ionescu, directorul Şcolii de Televiziune.

Pe Grig Chiroiu îl puteţi urmări în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 22.00 în sitcom-ul “Trăsniţii”, dar şi în “La TV”, cel mai nou serial de comedie, în care vă dezvăluie culisele televiziunii începând de duminică, 27 septembrie, de la ora 22.15.   

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
Nella Pignatelli webp
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg