Puțini actori au venit la înmormântarea lui Aimee Iacobescu. Fratele geamăn, sfâșiat de durere


    foto: Sever Gheorghe
foto: Sever Gheorghe

Ziua de vineri, 30 martie, a fost cea mai tristă pentru familia și apropiații actriței Aimee Iacobescu. A marcat momentul de ”rămas bun” și au condus-o pe ultimul drum pe cea care a fost cunoscută drept ”Domnița Ralu”, actrița cu chip angelic și ochi azurii, din seria ”Haiducii”. Aimee Iacobescu s-a stins pe 25 martie, la 71 de ani.

Slujba de înmormântare a început la 12.30, la Cimitirul Ghencea Militar, și s-a terminat la ora 13.30. Dorel, fratele geamăn al artistei, împreună cu bărbatul care i-a ținut lumânarea pe patul de moarte, dar și cu femeia care se ocupa de menaj, au fost printre primii sosiți. Mama regretatei artiste nu a putit fi prezentă, având în vedere că este imobilizată la pat, după un accident vascular. În plus, femeia de 96 de ani ar fi făcut față cu greu momentului. Alături de Dorel Iacobescu au fost câțiva vecini de-ai artistei, dar și câțiva colegi de teatru, în frunte cu Eugen Cristea, alături de care a și jucat în piesa “Vlaicu Vodă”.

”A fost un suflet foarte fragil, care nu avea ce căuta în această lume, care de aproape 30 de ani e dominată de o ură animalică și de violență. Nu pot să o uit. Am jucat în foarte multe spectacole împreună. În 1981, când am debutat la TNB, Aimee Iacobescu mi-a fost «iubită». O juca pe Luluța în «Coana Chirița», iar eu eram Leonaș, iubitul ei. A fost prima mea iubită de pe scena teatrului”, și-a amintit, cu durere în suflet, celebrul actor. După terminarea slujbei, apropiații, cu coroane de flori în mână, au condus-o la groapă pe Aimee Iacobescu, moment care l-a răvășit pe fratele ei geamăn, Dorel Iacobescu.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi