Puya, bombardat pe scena din Bârlad cu adidași: „Voi fi stresat când n-o să mai vrea nici dracu un autograf de la mine!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nu mai e la modă să se arunce cu bani la concerte! Rapperul Puya a trăit momente unice în cariera sa la un concert desfășurat, în aceste zile, la Bârlad. Artistul a fost, pur și simplu, bombardat cu adidași pe scenă! Momentul cu Puya acordând autografe pe pantofi a devenit viral!

Dragoș Gărdescu, alias Puya, este unul dintre cei mai adulați rapperi din România, la acest moment. Solistul din trupa „La Familia” este pe val și face furori în concertele suținute prin țară. Niciodată, însă, nu a pățit cum a pățit-o la Bârlad!

Zilele trecute, artistul a susținut un concert la Zilele Culturale ale Bârladului, iar, la un moment dat, fanii prezenți în număr foarte mare la fața locului au început să arunce cu pantofi, adidași, sandale și tot ce mai purtau în picioare! Scena s-a umplut în câteva minute de încălțări, fanii implorându-l pe artist să le dea autografe pe ele.

Fanii și-au aruncat încălțările pe scenă ca Puya să le semneze

Artistul nu a mai prididit cu semnăturile. Unii dintre participanții la concert și-au aruncat pe scenă bluzele, cămășile și tricourile de pe ei. Puya nu s-a arătat deloc deranjat, ba, dimpotrivă, a luat un pix și început să semneze toate încălțările din jur!

Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pt o semnătura, două, a scris rapperul, care a și postat imaginile pe Instagram, acestea devenind imediat virale.

Puya: „E dincolo de beneficiile materiale!”

Artistul a comentat, în exlcusivitate, situația inedită, creată în concertul de la Bârlad, pentru Click!

Nu mă stresează pozele și autografele...În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat.

Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale.

Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești «necunoscuți» care te cunosc câteodată mai bine decât tine.

La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsă și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă... muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri”, a spus Puya, în exclusivitate, pentru Click!

Fanii s-au arătat încântați de gestul rapperului, deși unii au mărturisit că au fost nevoiți să plece acasă încălțați doar pe jumătate, pentru că nu și-au mai găsit pantofii în nebunia momentului.

Ai fost top, chiar dacă nu mi-am mai găsit adidasul”, a scris un fan pe rețeaua socială.

Îți faci shop! Ai dat autografe pe sconcși”, a notat un alt fan.

Puya: „O să-mi serbez ziua de naștere pe scenă!”

Rapperul Puya va continua, în aceste zile, seria concertelor cu participarea la Young Island Bacău, pe 22 iulie, chiar de ziua lui, când va împlini 44 de ani pe scenă.

Probabil, o să-mi serbez și ziua de naștere. Ăștia încă nu au aflat că, na, trebuie să-mi lase ziua liberă. Dar care e cel mai frumos mod de a sărbători ziua de naștere dacă nu alături de oamenii care te iubesc?”, a spus rapperul.

În Yny Seby, fanii aruncă cu telefoane Sursa: Instagram
În Yny Seby, fanii aruncă cu telefoane Sursa: Instagram

YNY Seby, bombardat și el cu telefoane:„Așa se manifestă ei! 

Este o adevărată modă la acest moment, atât la noi cât și în a afară, ca fanii să arunce cu telefoane în idolii lor de pe scenă. O adevărată isterie se creează și la concertele trapper-ului YNY Seby, unde scena se umple de telefoane aruncate pentru ca artistul să se pozeze cu ele.

La mine la concerte se aruncă mereu cu telefoane. Așa se manifestă ei, sunt copii, asta-i fericirea lor. Să iau telefonul să mă filmez. Nu mi-e greu. Îmi ia 10 secunde”, ne-a declarat Yny Seby, după unul dintre concertele sale de la Râmnicu Vâlcea.

Si în afară se practică!

Bebe Rexha, lovită în cap la un concert cu un telefon!

Din păcate, uneori această practică a aruncării cu diverse obiecte dure pe scenă poate duce la accidente nedorite. Așa s-a întâmplat, recent, cu vedeta pop Bebe Rexha, care a fost lovită în cap cu un telefon aruncat de un fan, în timp ce artista era pe scenă. Concertul a avut loc duminică, la New York și, conform celor relatate de BBC, artista a fost scoasă de pe scenă, vizibil afectată, rănită și cu mâinile lipite de față.

Bebe Rexha, lovită de un telefon în plină figură Sursa: Instagram
Bebe Rexha, lovită de un telefon în plină figură Sursa: Instagram

Potrivit Poliției din New York, autorul incidentului a fost un spectator în vârstă de 27 de ani, tânărul fiind ulterior acuzat de agresiune.

În imaginile postate de artista pe Instagram, după incident, s-au putut observa vânătăi în jurul ochiului stâng, dar și o tăietură pe sprânceana acesteia.

Mama vedetei a dezvăluit, potrivit site-ul Pop Base, că Bebe Rexha ar fi avut nevoie de trei copci și de tratament medical în urma incidentului de la New York.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image png
index (24) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net