Rădoi se oprește la Mădălina!

Ultima actualizare:

    Weekendul trecut, Nick Rădoi  i-a organizat iubitei, Mădălina  Apostol, o petrecere într-un  club de fiţe de pe Litoral FOTO: CAPS
Weekendul trecut, Nick Rădoi i-a organizat iubitei, Mădălina Apostol, o petrecere într-un club de fiţe de pe Litoral FOTO: CAPS

A cucerit multe românce celebre cu generozitatea sa, dar vrea să se oprească aici. De o lună şi jumătate, de când s-a cuplat oficial cu Mădălina Apostol, Nick Rădoi e mai fericit ca niciodată. I-a dat inelul de logodnă şi la anul vrea să facă nunta.

Chiar dacă are o avere de aproximativ 30 de milioane de dolari, strânsă în peste 30 de ani de muncă în America, Nick Rădoi (52 de ani) nu a fost un om fericit până când nu a cunoscut-o, pe Internet mai întâi, pe Mădălina Apostol (29 de ani), cunoscută lumii mondene drept cea mai bună prietenă a Monicăi Gabor.

Tânăra a reuşit să trezească în sufletul milionarului român stabilit în Los Angeles sentimente pe care acesta nu credea că le mai are. Aşa că milionarul şi-a făcut planuri serioase cu şatena.

„Să ştii că sunt pentru prima oară într-un platou de televiziune aici în România şi am venit pentru a vă da în exclusivitate vestea cea mare. Astăzi am cerut-o de soţie pe Mădălina şi ea a spus «DA». Am făcut cererea într-un cadru romantic. Eram emoţionat, nu voiam să o sperii”, a declarat Rădoi, în premieră la emisiunea „Click!”, difuzată de luni până joi la Prima TV, începând cu ora 23.00.Nick Rădoi a explicat şi cum a luat această decizie: „Sunt îndrăgostit până peste cap şi am fost cucerit total de sinceritatea ei. Este o fată foarte ok care ştie să mă respecte şi cum să mă trateze. Chiar dacă nu suntem de foarte mult timp împreună am hotarât să fac acest pas. Ne cunoaştem de ceva timp şi am vorbit foarte mult pe Facebook, însă ca şi cuplu suntem de o lună jumătate. Ne-am întâlnit prima oară în Los Angeles unde am ieşit în oraş”.Întrebat de prezentatoarea emisiunii „Click!”, Diana Bart, de ce cheltuieşte sume aşa mari de bani pe petreceri şi pe cadouri scumpe pentru apropiaţi şi prieteni, Rădoi a explicat: „Sunt un om darnic căruia îi place să facă lumea de lângă el fericită”.

Cei doi sunt nedespărţiţi  şi se pupă cu foc şi pe stradă
Cei doi sunt nedespărţiţi şi se pupă cu foc şi pe stradă

A «spart» 150.000 € de dragul ei

După trei ani, Nick Rădoi a revenit pe plaiurile mioritice de dragul unei femei. Mădălina Apostol este femeia care i-a aprins „fitilul” celebrului milionar şi, pentru a-i intra definitiv în graţii, acesta îi pune lumea la picioare la numai două luni de relaţie. De când a sosit în ţară, afaceristul a „spart” 150.000 de euro de dragul ei. 50.000 de euro a cheltuit pe haine și alte cadouri, plus petrecerea dată în cinstea Mădălinei, de ziua ei, într-un club de fițe din Mamaia, iar restul banilor i-a investit într-un apartament cu două camere pe care l-a trecut pe numele ei.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net