Răduleasca renunţă la vila de la Monaco şi se mută la cort! De ce a luat această decizie

Ultima actualizare:

    Mihaela şi Ayan au o relaţie foarte bunăFoto: Facebook
Mihaela şi Ayan au o relaţie foarte bunăFoto: Facebook

Mihaela Rădulescu i-a organizat o petrecere la cort fiului ei, Ayan, cu ocazia terminării vacanţei. Fosta prezentatoare de televiziune mărturiseşte că pentru copiii crescuţi în puf, ca băiatul ei, experienţa unui weekend petrecut în pădure, la cort, este ceva inedit.

Mihaela Rădulescu se pregăteşte de o nouă aventură alături de fiul ei, Ayan, şi de colegii acestuia.Vedeta şi-a anunţat prietenii virtuali că se pregăteşte să-şi petreacă sfârşitul de săptămână departe de vila luxoasă, într-un cort asamblat în mijlocul pădurii.

“Ultima zi de scoala se va incheia cu o super-petrecere : ne mutam la cort !:) Am organizat o super tabara de un week end, in care toata lumea va dormi la cort, vom manca la foc de tabara si ne vom bucura de umbra padurii. Pentru copiii astia care au de toate, treaba asta e o aventura si o lectie in care cred si pe care ma bucur ca pot sa i-o ofer copilului meu, de ziua lui. (care nu e azi, dar in august nu mai e nici tipenie de coleg de-al lui pe-aici, asa ca ma organizez, ca in fiecare an, sa aiba petrecerea inainte de terminarea scolii. Revin cu poze de la locul faptei:). Saci de dormit, corturi, lanterne si inca o mie de nimicuri sunt deja incarcate in portbagaj si abia astept sa ma apuc de montat 12 corturi:))))”, a scris Răduleasca pe o reţea de socializare.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png