Răduleasca se simte mai bine goală decât îmbrăcată. Cele mai sexy poze ale divei de 48 de ani

simeon stalpnicul png
August 2017. Mihaela şi Felix, joc erotic în barcă, în piscina vilei lor din Monaco. Iubitul se preface că o loveşte peste funduleţul obraznic

Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) se simte mai bine goală decât îmbrăcată, iar relaţia cu austriacul Felix Baumgartner (48 de ani) a ajutat-o să-şi pună şi mai bine în evidenţă senzualitatea. Cea mai recentă poză a ei a făcut iureş pe Internet.

În 3 august, în ziua în care Mihaela Rădulescu a împlinit 48 de ani, Felix Baumgartner a pus pe Instagram o fotografie demnă de Playboy, în care iubita lui îşi etalează, într-o poziţie sexy, fundul tare ca piatra, fără pic de celulită.

Slipii tanga au lăsat la vedere toate părţile intime, spre deliciul fanilor care îi urmăresc pe cei doi pe reţelele sociale. “Căpitan în pericol! Uitaţi-vă ce pirat sexy încearcă să intre în barca mea”, a scris sportivul austriac în dreptul fotografiei, care a strâns peste 1.000 de aprecieri.

simeon stalpnicul png
August 2016. Topless în piscină

Acţiunea s-a petrecut în piscina vilei din Monaco, în care locuiesc cei doi îndrăgostiţi. Nu este prima dată când Mihaela şochează şi îşi arată prea mulţi centimetri de piele.Vara trecută, tot în august, a pozat fără sutien, în aceeaşi piscină, iar în ianuarie 2015, într-o vacanţă, s-a lăsat fotografiată complet goală, tot într-un bazin.În urmă cu doi ani, diva s-a fotografiat gătind omletă pentru iubit, fix aşa cum s-a dat jos din pat: în chiloţi cu şnur.

simeon stalpnicul png
Ianuarie 2015. Goală, în vacanţă

Memorabilă rămâne însă fotografia din august 2015, când diva s-a făcut “masă” pentru iubitul ei. Aplecată în unghi de 90 de grade, cu chiloţii tanga la vedere, cu o farfurie de mâncare pe spate şi cu Felix Baumgartner lângă ea, mâncând satisfăcut.Aşa a pozat Mihaela Rădulescu la vremea aceea, detonând o ploaie de ironii.

simeon stalpnicul png
August 2015. „Masă” sexy pentru Felix

Glumele au depăşit însă şi graniţele României, căci subiectul li s-a părut ofertant şi jurnaliştilor din Austria, ţara de baştină a paraşutistului de Cartea Recordurilor.Postul de televiziune austriac “Puls 4” a făcut chiar o emisiune de umor pe această temă. Dar nu doar poze şocante a făcut Mihaela, ci şi declaraţii.“Dimineaţa am avut un iaurt, un orgasm şi două ouă. Fierte”, scria vedeta în 2015, într-un editorial pentru revista “Elle”.

simeon stalpnicul png
Septembrie 2015. Găteşte omletă în chiloţi
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Joaquin El Chapo Guzman FOTO EPA
Klaus Iohannis FOTO Presidency.ro
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png