Raluca Lăzăruţ, despre viaţa ei de acum: "Plecarea a fost cea mai bună decizie"

Ultima actualizare:

    Raluca Lăzăruţ a plecat de un doi ani din Româniafoto: arhiva personală
Raluca Lăzăruţ a plecat de un doi ani din Româniafoto: arhiva personală

Nu mai face parte din rândul persoanelor publice din România, dar asta nu poate decât să o bucure. Raluca Lăzăruţ, fosta prezentatoare de la Kanal d, a făcut mărturisiri despre noua ei viaţă peste Ocean alături de bărbatul care o face fericită.

Raluca Lăzăruţ nu plânge după România, ci după familia şi prietenii care îi lipsesc peste Ocean. Şatena este logodită cu un bărbat potent financiar, care conduce o prestigioasă revistă auto, iar în paralel cu viaţa de familie i se prevede şi o carieră strălucitoare în lumea filmului. Fosta vedetă tv a făcut mărturisiri surpinzătoare pentru blogul myguests.ro după un an şi jumătate de când a părăsit România.

"(...) Mă consider o norocoasă că pot să-mi ajut soţul în afacerea lui, că am semnat cu o agenţie care să mă reprezinte în meseria asta, că am avut nişte apariţii în seriale, că am făcut reclame pentru Ritz Carlton, Newport, Aveda, Groupon, McCain… că fac ceva ce-mi place de mor şi mai sunt şi plătită pentru asta. Şi mă consider norocoasă pentru că am lângă mine cel mai deştept, mai funny, mai interesant şi mai loial bărbat.

Toată lumea insistă că ce schimbată sunt. Sigur că ne maturizăm pe măsură ce trece timpul. Şi la mine a intervenit schimbarea. Datorită vârstei, datorită mediului în care trăiesc şi datorită omului de lângă mine… Dar mai e ceva ce s-a schimbat în bine în mine. Nu mă mai consider persoană publică şi că atare nu-mi mai pasă de nimic. Nu vreau să explic nivelul de trăi, nici cel de fericire. Nu mai trebuie să arăt şi să demonstrez nimănui nimic, nu mă interesează opinia nimănui, nici cine mă judecă, nici cine mă invidiază. Şi nu simt nevoia să dau interviuri", a povestit Raluca Lăzăruţ.

Vedeta a mărturisit că într-un an şi jumătate a fost doar de două ori în vizită în România. "Pot spune, cu mâna pe inima, că n-am sperat niciodată să ajung să fiu atât de deschisă, de liberă şi de împlinită că acum. Plecarea a fost cea mai bună decizie din viaţă mea. Amin", a mai spus fosta ştiristă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net