Raluca Zenga, petrecere inedită de ziua fiului! A adus grădina zoologică pe terasa casei din Dubai

Ultima actualizare:

    Raluca Zenga i-a făcut o surpriză uriașă fiului eifoto: Instagram
Raluca Zenga i-a făcut o surpriză uriașă fiului eifoto: Instagram

Aniversare mare în familia Zenga! Fiul Ralucăi (39 ani) și al lui Walter Zenga (60 de ani) a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani pe 6 aprilie. Fotbalist în devenire, pentru că micuțul cârlionțat calcă pe urmele tatălui său, Walter Junior s-a bucurat de o petrecere pe cinste de ziua lui de naștere.

Părinții i-au organizat un super party, cu animale exotice, un tort etajat cu Fortnite, cu ciocolată albă și neagră, și au adus la propriu grădina zoologică în curtea casei lor de un milion de euro din Dubai, situată pe insula Palm Jumeirah.


    Tortul a fost spectaculosfoto: Instagram
Tortul a fost spectaculosfoto: Instagram

Samira, fetița mai mare a foștilor soți Zenga, nu s-a temut deloc să se joace cu un șarpe, în timp ce mămică ei a preferat iguana, iar sărbătoritul s-a jucat mai mult cu câteva căprițe și un porcușor de guineea. Petrecerea a fost una reușită dacă toată lumea a fost cu zâmbetul pe buze.

Celebrul Walter Zenga a postat un mesaj emoționant ce marchează ziua de naștere a juniorului familiei. “6 Aprilie 2012… Au trecut 9 ani…La mulți ani, Walter jr.! Cu toată dragostea pe care ți-o port, nu vei fi niciodată singur și atunci când o să vrei să o faci voi fi primul care te va susține în lungul tău drum care se numește viață”, au fost cuvintele lui Walter senior pentru Walter junior. Walter Zenga a fost primul care a anunțat anul trecut în luna octombrie pe pagina sa de Instagram divorțul de soția sa, Raluca, alături de care a fost împreună 17 ani. Cei doi nu au ieșit încă oficial la TV să confime sau să infirme separarea însă apropiații lor știu că au deja vieți separate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net