Raluca Zenga și-a dus soțul la Castel pentru a-i declara dragoste eternă! (P)

simeon stalpnicul png
Raluca Zenga a lansat un volum de poezii

Raluca Zenga a dorit să îi facă o surpriză soțului ei, celebrul Walter Zenga, și l-a invitat la Le Château - Castelul din Inima Capitalei pentru a-i face una dintre cele mai originale declarații de dragoste. În decorul de poveste al Castelului, Raluca și-a lansat ultima ei carte - Dragostea 3D - un volum de poezii pe care a dorit să îl dedice celui care îi este alături în ultimii 14 ani.

Evenimentul s-a desfășurat sub forma unui afternoon tea autentic, o întâlnire informală cu prietenii și cunoscuții familiei Zenga, care au ținut să le fie alături în acest moment plin de emoție. Raluca Zenga a povestit despre felul în care evoluează relația ei cu Walter, despre cum se înțeleg după 14 ani de relație, cum s-au reinventat și se surprind în fiecare zi, pentru a menține vie flacăra pasiunii. 

simeon stalpnicul png
Familia Zenga a venit în București

Raluca numește acest volum de poezii pasionale, chiar erotice pe alocuri, un “tridimensional cu iubire, pasiune și inspirație”. Mare parte dintre scrierile din “Dragostea 3D” l-au avut ca sursă de inspirație tocmai pe Walter Zenga și au fost scrise în Dubai. Imaginile din carte au fost realizate de tatăl Ralucăi, doctorul Emil Rebedea, care are o pasiune aparte pentru desen.

Evenimentul de lansare al volumului “Dragostea 3D” s-a încheiat cu o sesiune de autografe și un ceai răcoritor pe terasa Le Château, printre interviuri și declarații pline de iubire date de cei doi soți, care au venit însoțiți la eveniment și de copiii lor.

simeon stalpnicul png
Raluca a lansat
BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
Drona Mohajer 6 FOTO Ministerul iranan al Apărării jpg
un vehicul blindat cu personal militar,  la punctul de frontieră Verkhny Lars din Osetia de Nord Foto: Twitter/ @zonov_sl
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg