Raluka, în sânii goi într-o revistă pentru bărbaţi


    Raluka a ocupat locul 11 în topul celor mai sexy 100 femei din lume, realizat de FHM
Raluka a ocupat locul 11 în topul celor mai sexy 100 femei din lume, realizat de FHM

Partenera de concerte a lui Dj Sava s-a dezbrăcat pentru cel mai recent număr al revistei FHM, care se află deja pe piață.

Pictorialul a fost firesc, pentru că Alexandra Raluca Nistor (24 de ani), sau Raluka, aşa cum este cunoscută în lumea muzicală, a ocupat locul 11 în topul celor mai sexy 100 femei din lume, realizat de revista respectivă.

Solista, care a lansat recent piesa „Aer”, în colaborare cu Connect-R, a pozat extrem de sexy şi a mărturisit că a fost un pic stresată la şedinţa foto, deşi nu este la prima experienţă cu FHM. „La prima şedinţă foto nu am avut trac deloc, am fost foarte relaxată. Acum, în schimb, nu mi-a fost foarte uşor. Sper să nu se vadă asta în poze”, a mărturisit Raluka în interviul din revistă.

Fosta concurentă de la “Te cunosc de undeva“ (Antena 1) visează la o piesă în colaborare cu solistul american Jay-Z, dar până atunci îşi face planuri pentru o vacanţă binemeritată după atâtea proiecte. “Probabil în septembrie voi fugi câteva zile să mă refac după sezonul acesta“, mai spune Raluka.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png