Randi, mărturisiri din dormitor: "Am avut fantezii cu o profesoară"

Ultima actualizare:

    Randi a făcut furori cu piesa „Până vara viitoare” Foto: Arhivă personală
Randi a făcut furori cu piesa „Până vara viitoare” Foto: Arhivă personală

Are admiratoare pe bandă rulantă, însă domnişoarele ajung greu la inima lui. Randi a povestit că nici măcar în anii adolescenţei nu a simţit fluturaşi în stomac. În schimb, artistul şi-a imaginat diverse ipostaze alături de o profesoară.

În anii de liceu se presupune că întâlnim prima iubire. Randi a mărturisit cum era el pe vremea când îşi tocea coatele pe băncile liceului. A fost îndrăgostit de multe orin, însă mărturiseşte că nu a iubit niciodată cu adevărat. Cineva i-a pus totuşi inima pe jar şi nu era o fată de vârsta lui. Dacă ar fi dat frâu liber imaginaâiei atunci totul s-ar fi transformat într-o iubire interzisă. "Nu m-am îndrăgostit de vreo profesoară, însă recunosc că aveam fantezii cu una dintre ele", a declarat Randi într-un interviu acordat devoratormonden.ro.

Artistul a povestit că nu are un şablon pentru femeia ideală, iar dacă ar fi avut în minte un tipar, cel mai probabil se căsătorea până acum. La capitolul defecte, Randi a explicat că este prea critic şi uşor impulsiv. Aşadar, domnişoarele care vor să-l cucerească trebuie să închisă ochii la aceste proaste obiceiuri ale solistului.   

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg