Răsturnare de situație la "Survivor"! Georgiana Lupu, eliminată din echipa sa, continuă concursul alături de "Faimoși"

image
Georgiana Lupu a rămas în competiție după ce a fost acceptată în echipa Faimoșilor

Ediția de vineri, 15 ianuarie, a emisiunii Survivor a fost una plină de surprize și de răstrunări de situație. Georgiana Lupu, cea care inițial ar fi trebuit să părăsească echipa Războinicilor și implicit competiția, a primit o nouă șansă! Georgiana va continua concursul ca membră a echipei Faimoșilor!

Vineri seara a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii Survivor. Georgiana Lupu a fost din nou protagonista unei situații tensionate. Dacă în trecut a avut o dispută cu Musty, cel cu care a intrat în conflict de data aceasta a fost coechipierul său, Starlin. În urma  schimbului de replici acide, Daniel Pavel a fost nevoit să ia o decizie drastică, potrivit regulamentului. 

image
Atmosfera din tabără Războinicilor a fost una tensionată

„În urma situației tensionate pentru echipa vostră, Războinicilor, am hotărât. Starlin, pentru reacțiile tale neadecvate în conflictul cu Georgiana ești penalizat astfel: în următoarele trei jocuri de recompensă câștigate de echipa ta, tu nu beneficiezi de recompensă. Referitor la Georgiana, aceasta nu se întoarce în echipa Războinicilor, dar Georgiana poate să continuie aventura la Survivor România 2021, doar dacă este acceptată în echipa Faimoșilor. Faimoșilor, aveți un minut să vă faceți strategia", a fost anunțul făcut de prezentator. 

Faimoșii de la Survivor România 2021 jpeg
Faimoșii au primit-o cu brațele deschise pe Georgiana

Faimoșii au decis ca Georgiana Lupu să primească o a doua șansă, iar tânăra își va continua drumul și aventurile în Republica Dominicană. „Am mari emoții, sunt mândră de mine că am primit o asemenea șansă. Mă bucur că Faimoșii m-au primit și că au o inimă atât de mare", a spus Georgiana de la Survivor România, după ce a fost primită cu brațeșe deschise în noua sa echipă. 

image
Faimoșii au primit-o cu brațele deschise pe Georgiana Sursă foto: Kanal D

Majda a explicat care a fost unul dintre factorii care au determinat-o să își doreasca ca Georgiana să îi fie coechipieră. „Eu am trecut prin trauma abandonului. M-am pus în situația ei, mi-am imaginat ce simte. Ca este marginalizata. Dacă nouă ni s-au dechis niște uși, ar fi fost păcat de la Dumnezeu ca noi să-i închidem ușa acestei fete. O să avem grijă să se integreze în echipă",a declarat Majda, după acceptarea Georgianei în echipa Faimoșilor.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock
bani
image
image
image
image
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png