”Război” între Smiley, Selly, Irina Rimes și Emil Rengle. Care va fi cel mai iubit star la "Kids’ Choice Awards 2021"

Ultima actualizare:

    Smiley este unul dintre cei cinci nominalizați la "Kids’ Choice Awards 2021"
Smiley este unul dintre cei cinci nominalizați la "Kids’ Choice Awards 2021"

”Kids’ Choice Awards (KCA), cel mai mare eveniment dedicat artiștilor preferați ai copiilor din lumea întreagă, revine și anul acesta. De data aceasta, va avea loc, pe 13 martie, într-un format virtual. Cinci artiști români, printre care Irina Rimes, Smiley, Selly și Emil Rengle, sunt nominalizați. Copiii îți pot susține preferații prin vot.

Este cel de-al doilea an când o serie de cinci artiști români sunt nominalizați la faimoasa gală. Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi se numără printre personalitățile care ar putea primi unul dintre premiile popularului eveniment KCA.

Fanii din România își pot susține preferații votând pe site-ul oficial Kids’ Choice Awards. Gazda spectacolului de anul acesta va fi Kenan Thompson, simpaticul actor, comediant și membru al distribuției emisiunii ”Saturday Night Live”. Alături de Kenan, familiile și copiii din toată lumea vor deveni parte din show-ul de anul acesta, pentru a-și sărbători favoriții din lumea filmului, muzicii, televiziunii, a sportului și nu numai.

În 2021, pe lista artiștilor și a producțiilor cu cele mai multe nominalizări se regăsesc: Justin Bieber (5 nominalizări), Stranger Things (4) Ariana, Grande, The Croods: A New Age, Henry Danger, High School Musical: The Musical: The Series, Soul, Trolls World Tour și Wonder Woman 1984, fiecare cu trei nominalizări.

Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi sunt nominalizați la Kids’ Choice Awards, la categoria „Cel mai iubit star românesc”.

Ce spun starurile despre nominalizările la "Kids’ Choice Awards 2021"

„Nominalizarea la KCA mă bucură nespus și vă mulțumesc pentru asta. E un început de an foarte frumos, care mă ajută să simt toată energia voastră. Sper să ne și putem vedea cât de curând și să ne auzim doar cu vești bune”, a spus Irina Rimes, nominalizată pentru al doilea an consecutiv.

„Sunt onorat să fiu nominalizat la Kids’ Choice Awards 2021. 2020 a fost un an în care s-au schimbat multe, în care am făcut foarte multe videoclipuri și am adus câteva lucruri în premieră în peisajul YouTube-ului românesc. A fost un an care ne-a pus pe toți la încercare, dar, uitându-mă în spate, pentru mine a fost, totuși, un an bun”, spune Selly.

”Să fie joacă, veselie și muzică în viețile noastre mereu! Mulțumesc pentru tot, copii mari și mici!” a transmis și Smiley.

Acesta a adăgat faptul că le este foarte recunoscător copiilor pentru că-l lasă să reînvețe zi de zi de la ei să se joace frumos, să fie bun și să râdă mult.

„Nominalizarea la Kids’ Choice Awards 2021 mă onorează. Sunt fan absolut al noii generații... liberi, curajoși, asumați și foarte inteligenți. Trăiesc liber și au visuri mărețe, exact așa cum trebuie și cum ar trebui să trăim cu toții. Iar faptul că acum sunt nominalizat pentru acest premiu, mie deja îmi îndeplinește un vis mare: acela de a comunica cu copiii printr-un limbaj al iubirii și al acceptării. Pentru asta, dar și pentru toată susținerea, vă mulțumesc! See you all on Tik Tok, my favorite generation”, a declarat Emil Rengle.

Călătorie în jurul lumii la "Kids’ Choice Awards 2021"

Pentru prima dată, Dirijabilul Portocaliu, emblematic pentru Nickelodeon, va părăsi locul de desfășurare al KCA și va purta fanii într-o călătorie în jurul lumii.

Înconjurați de slime și de cascadorii, spectatorii vor călători în spațiul cosmic, în lumea Bikini Bottom și chiar în casele vedetelor, prin tehnologia extended reality.

Spectacolul din acest an le va oferi spectatorilor experiențe live interactive care vor aduce celebritățile și familiile de acasă chiar pe scena principală.

De asemenea, vor avea la dispoziție un sistem de votare live prin intermediul aplicațiilor second screen, pentru ca fanii să rămână în control. O familie, aleasă în timpul spectacolului, va primi un premiu KCA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net