Războiul dintre Andreea Bălan și tatăl ei nu s-a stins: «Mă bătea ca să urc pe scenă» Reacția furibundă a lui Săndel Bălan

image
Andreea Bălan este într-o formă de zile mari. O arată fotografiile surprinse de Click! zilele trecute foto: Blitz

Ani de zile au fost la cuţite şi nu şi-au vorbit! Andreea Bălan (36 de ani) a dezvăluit, în emisiunea online a lui Cătălin Măruţă, care au fost adevăratele motive care au dus la ruptura bruscă de tatăl ei, Săndel Bălan, atunci când solista avea doar 18 ani! Săndel îi dă replica şi spune că totul este doar o minciună, ca să-şi mai promoveze şi ea vreun cântec nou.

Andreea Bălan a avut, de-a lungul timpului, o relaţie tensionată cu tatăl ei, Săndel Bălan. Acesta a fost atât impresarul, cât şi compozitorul melodiilor interpretate de trupa Andre, în perioada ei de glorie. Ruptura însă s-a produs între Andreea şi tatăl ei, cei doi certându-se din cauza unor sume mari de bani, dar şi din cauza comportamentului foarte dur al lui Săndel Bălan, care practic îşi obliga fata să cânte. La un moment dat, solista şi-a acuzat tatăl că, în copilărie, o cam altoia. 

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan la podcastul "Acasă la Măruță".

«La 18 ani am fugit de acasă»

La 18 ani, Andreea Bălan a decis să fugă de acasă, după ce a observat că tatăl său îi lua toţi banii din concerte şi o lăsa cu mâna goală. “La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”,  a mai povestit solista.

image
Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, alături de taţii lor, Săndel şi Gheorghe

«Andreea minte din nou despre bani şi bătăi»

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei. N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Click!

image
Săndel şi Valeria Bălan, cu nepoţelele lor, Ella şi Clara 

“A spus că am bătut-o? Am smucit-o o dată, când puneam nişte gresie în bucătărie. A sărit pe ea şi s-a spart. Atunci am smucit-o şi altădată nu a salutat când a intrat într-o cabină unde erau artişti mari. N-am înţeles de ce se expune, ca să-i facă lui Măruţă audienţă!”, a comentat bărbatul.

Acesta a explicat şi că a divorţat de mama Andreei în urmă cu 5 ani, nu cu 7 cum a spus cântăreaţa. “La vremea aceea am dat o declaraţie, că nu mai suntem o familie, dar ne vedem săptămânal. E o despărţire amibială. Dar nu acum 7 ani, când a zis ea, ci acum 5 ani, când a plecat la Bucureşti să o ajute cu fetele”, ne-a mai spus Săndel Bălan.

Săndel Bălan are în continuare succes cu trupe noi

image
Trupa Happy Day

Tatăl Andreei Bălan continuă să lanseze noi trupe. Singura trupă de fete din România, Happy Day, din componenţa căreia fac parte Lary (12 ani), Teodora (13 ani) şi Teona (14 ani), a lansat piesa „Fete rele” însoţită de un videoclip fresh. De curând, fetele au devenit foarte apreciate în ţări din Europa, dar şi în Asia. În prezent, cele trei puştoaice sunt difuzate pe platformele online, dar şi pe radio şi televiziune în Franţa, Belgia şi China.

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg